Mi a véleményetek az abortuszról?
Én nem értek vele egyet. Védekezni kell,persze véletlen becsúszhat. Ha valaki valami rajta kívülálló tényező miatt nem vállalhatja a babát adja örökbe de ne ölje meg.
Ez csak az én véleményem, de kíváncsi vagyok máséra is.
Az évek során amit itt a kérdésekre adott válaszokból leszűrtem, hogy az a nő, aki abortuszra akar menni, az egy gyilkos, aki pedig lemond a gyerekéről és örökbe akarja adni, az egy szívtelen senki, aki a pokol tüzén fog élni.
A saját véleményemet pedig én magam sem ismerem. Nem voltam még olyan helyzetben, hogy bármelyik módot is akárcsak mérlegelnem kelljen, nemhogy döntenem benne.
Ha a gyerek beteg és ez hamar kiderül az teljesen más,egy teljes életet élni képtelen babát valószínűleg(problémától függően)én is elvetetnék.
Egy szóval sem mondtam,hogy bűn elvetetni egy babát,de a legtöbb esetben nem értek vele egyet.
Aki inkább elvetetné mint örökbeadná kifejtené,hogy miért?
Aki esett már át abortuszon elmondaná a döntése okàt?
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Egyetértek az első válaszolóval.
Csak annyit tudnék hozzáfűzni, hogy semmiképp nem ítélném el sem az abortuszt, sem a megtartást, sem az örökbe adást. Az érintett személynek így is felfoghatatlan sérelmeket okozhat bármelyik a helyzetétől függően, nem traktálnám még azzal is, hogy a fejéhez vágom, hogy mocskos gyilkos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!