Terhes lettem 18 évesen! Mit tegyek?
18 éves lány vagyok,januárban leszek 19.Barátom 20 éves.
Most kezdtem el egyetemi tanulmányaimat a Semmelweisen,orvosin.Ma kiderült,hogy kisbabát hordok a szívem alatt.Egyszik szemem sír ,a másik nevet.
Barátom is és én is imádjuk a gyerekeket,pár hete mindig megnézükk a baba ruhákata is,ha vásárolni megyünk,persze ,csak "viccből",fantáziálásképpen.
Fogamzásgátlót szedek,óramű pontossággal,ezért nem értjük,hogy mi történt.Szeretnénk a kicsit,nagyon is.
A gondok itt jönnek:
A mi anyagi helyzetünk konkrétan nagyon rossz.
Barátoméké mondjuk jó,de nem akarom,hogy minden anyagi vonzat rájuk háruljon.
Meg ugye a tanulmányaim...
Barátom a következő évben diplomázik,ő ilyen téren előrébb van,mint én.
Az én szüleim valószínűleg az abortuszt preferálnák.
Szia
Vállald a felelősseget! Ha eltudtad donteni kesz vagy a szexre , akkor vedekezni is tudni kellene , de ahhoz meg mar sajnos keso. Azt tedd amit jonak latsz,avasd be a szuleid , ne húzd a dolgot mert ha abortuszt választasz ,akkor az nem 2 nap hanem 2 het minimum. Vedonohoz kell menni es orvoshoz stb..
Beszèlj a szüleiddel èn is terhes lettem megtartottam volna de szüleim kikèszitettek lelkileg igy elvetettem.
sajna sok mùlik azon ők mot fognak mondani ha te nem tudod eltartani
Nézd itt mindenki azzal jon általában h tartsd meg. Ja normálisan en is megtartanám, de nem 18evesen elso eves orvosiskent, gyógyszer mellett, nem tervezve, nulla lelki es anyagi hatterrel ez nem az a szint, hogy könnyen eldönteném ezt igy hogy kása tartsuk meg.
Merlegelj es ne hagyd, h buntudatot keltsenek benned, beszéld meg a családoddal, nézd azt, hogy annak a kisbabának te mindig az édesanyja leszel, miből tartod el, mennyire eros a kapcsolatotok, mit tudsz neki majd megadni, mit tettel azért hogy ide jutottál. Azért mind tudjuk nem egyszerű bejutni az orvosira. Gondolom nem azert jársz oda, mert unod magad. Nagyon keves barátom van aki gyerekkel jarta ki. olyat ismerek csak aki rezidens évek alatt vállalta a babat. (tervezve) de ott is a nagymama maradt vele otthon. Szóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!