Elvetessük? Mert csak véletlenül lettem terhes és nincs családom ráadásul az anyóssal lakunk (ez meg kikötötte, hogy oda ne merjünk fialni hozzá) Jobb ha elvetetjük?
Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 19:16
2/22 anonim válasza:
Napi kamu?
Mivel védekeztél a terhesség ellen?
3/22 A kérdező kommentje:
Tabletta
2015. okt. 8. 19:24
4/22 anonim válasza:
És ha munkát keresnétek és albérletet?? Első körben ezeket kéne megfontolni, nem?
5/22 anonim válasza:
A ferjednek es neked is meg kellene tanulnotok a sajat pisilotokon pisilni.
Itt a lehetoseg, fel kell noni hozza, es felnevelni a gyereket, vallalni a felelosseget. Ha anyosod igy fejezte ki magat, akkor meg foleg, tudod, hulyebol sok van, nem kell nektek is annak lenni.
6/22 anonim válasza:
Jobb. Ha még magatokról sem tudtok gondoskodni, mert anyósra vagytok utalva, akkor nem kellene gyereket vállalnotok.
7/22 A kérdező kommentje:
De nem tudatos volt a gyerekvállalás, személy szerint nekem nem kell, a pasim ragaszkodik hozzá
2015. okt. 8. 19:36
8/22 anonim válasza:
Ha neked nem kell, akkor nincs kérdés. Egy gyereket Mindkét szülőnek akarni kell.
9/22 anonim válasza:
Hogy itt minden második nő tabletta mellett lesz terhes...
10/22 anonim válasza:
Mi az, hogy "nekem nem kell"... tisztában vagy vele, hogy nem egy kiscicáról beszélsz, akit a sarkon találtatok? Hogy lehet valaki ennyire nemtörődöm? Mert értem én, hogy nem terveztétek és nem akarod, de azért jól mutatja a megfogalmazásod, mennyire fel sem fogod, miről beszélsz. Egy emberről beszélsz, egy életről. Aki nem kérte, hogy legyen. TI csináltátok meg. TE és a "PASID". A közös felelősségetek! Tabletta ide vagy oda (erősen kétlem én is, hogy ennyi véletlen lenne, mint amit itt hallani, és ez még csak egy elenyésző része a társadalomnak. Ha tényleg ennyire nem működnének, nem használná senki. Ideje beismerni a saját felelősséged az ügyben, és szembenézni vele, hogy épp arra készülsz, hogy megölöd a gyereked.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!