Terhes lettem. Mit tegyek?
Abortuszra gondoltam de nem vagyok még 18. Édesanyámmnak nem szeretném elmondani mi a teendő lehetséges a tudta nélkül az abortusz?
17/l
Ha szereted édesanyádat mondd el neki, ha van nővéred, felnőtt nőrokonod barátod kérdd a segítségét!
De gyorsan!
szia!
Először is, miből gondolod, hogy terhes vagy?
Szülői beleegyezés nélkül kiskorú nem vetetheti el a gyereket. Mert ez egy műtét.
Én 17 évesen szültem az elsőt.
"Miert nem tartod meg? Anyagiak?"
17éves... Valószínű az a legnagyobb gondja, hogy miből vesz majd pelenkát. -.-"
Kérdező, szülő nélkül nem lehet ab, mert ez egy műtét, bele kell egyeznie. Ha nem akar beleegyezni, akkor sem kell megtartanod, mert akkor bemész a gyámügyre és ők engedélyezik, de a szülőt nem lehet megkerülni. Ráadásul az ab majd 30ezer forint.
" 17éves... Valószínű az a legnagyobb
gondja, hogy miből vesz majd
pelenkát. "
Sokan szültek már 18 évesen, 20-30 éve ez teljesen természetes volt de ma is elõfordul. Nyilván szülõktõl is függ, hogy mennyit tudnak segiteni illetve apuka mennyit keres, egyaltalan egyutt kepzelik-e a jövõt... de gyerekkel nem áll meg az élet. Lehet érettségizni, egyetemre menni attol még, hogy van egy gyereke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!