Szerintetek terhes lettem?
Ha keresel a google-ba ovulációs kalkulátor és oda beirod az adatokat kiadja hogy aug.27- én volt ovulációd,akkor voltála legtermékenyebb.
Na ez a papirforma. A valóságban bármikor teherbe eshetsz.... Csak a valoszinűsége más. Ha szabályos 23 napos a ciklusod akkor szept 10. a köv. mensi ideje....akkor lehetne tesztelned debiztosabb ha az utolsó együttléttöl 14 nap múlva.
Remélem tudtam segiteni!
És ne izgulj! Az nem tesz jót ;-)
Szivesen! ahogy írtam is, ez a papírforma... BÁRMIKOR megfoganhatott a baba! amíg nem jön meg, van remény!
a barnázás, nálam mikor volt, mensi lett. De ne vedd ezt se "készpénznek"!
Írj, hogy mi lett!
Szia. Szerintem még ne tesztelj,lehet hogy negatív lenne és csak stresszként éled meg,kudarcként. Inkább várj még pár napot,hogy késik-e vagy mi lesz. Én csak utána csinálnék. Tudom hogy nehéz,de próbálj meg türelmes lenni, ha terhes vagy akkor pár nap múlva is az vagy,ha meg nem úgy is megjön. De drukkolok neked. Majd írj hogy mi lett veled. Egyébként még 2 hét se telt el az aktus óta,valószínűleg még be sem fejeződött a beagyazódás,ezután kezd csak el termelődni a hcg amit a terhességi teszt is kitud mutatni.
10es érzékenységű teszttel próbálkozz,ha nagyon nem megy a várakozás.
És nyugi :)
Nem tudom mitől lehet a rózsaszínes, lehet beágyazódás.... várj pár napot még! tényleg csak azért, hogy biztosra menj! szorítok én is!
(1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!