Elvetessük? Mert csak véletlenül lettem terhes és nincs családom ráadásul az anyóssal lakunk (ez meg kikötötte, hogy oda ne merjünk fialni hozzá) Jobb ha elvetetjük?
De kefélni azért kellett,ugye???
Jaj,de alacsony itt a színvonal!
Mint a #8-as válaszadó igen helyesen rámutatott _Egy gyereket Mindkét szülőnek akarni kell._
Eszerint lehet eldönteni.
Ha anyós tart el benneteket, két felnőttet, naná, h nem akarja, h még szaporodjatok is, még több éhes szájat kelljen etetnie.
Meg is értem, h ki van akadva rátok és nem a legszebb szavakat használja, mert valószínűleg már elfogyott a türelme.
Menjetek dolgozni, költözzetek el albérletbe. a tablettát meg minden nap ugyanabban az időben kell bevenni, ha kihánytad vagy hasmenésed volt, akkor gumit is kell húzni, ha elfelejtetted bevenni, 12 órán belül pótolni kell, ha nem pótoltad, kiegészítő védekezést kell alkalmazni.
Tessék, így kell tablettát szedni, ez mind benne van a tájékoztatóban, de ide főként félanalfabéták járnak, akik olvasni sem tudnak rendesen, csak makogva. Na ezért van a sok tabletta mellett terhes lettem sztori.
Nem, ne vetesd el. Idióta anyós. Próbáljatok meg valahogy függetlenedni tőle, leginkább érzelmi-értelmi szinten, és ne hogy már az anyós döntse el, mikor és hol lehet gyereketek.
Egy napig sem laknék ezután ennél az idióta nőnél, és mindent megtennék, hogy az utolsó putriban is akár de távol legyek tőle a saját férjemmel és a saját gyerekünkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!