Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Elvetessük? Mert csak véletlen...

Elvetessük? Mert csak véletlenül lettem terhes és nincs családom ráadásul az anyóssal lakunk (ez meg kikötötte, hogy oda ne merjünk fialni hozzá) Jobb ha elvetetjük?

Figyelt kérdés
2015. okt. 8. 19:16
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen lusta, naplopó népség jobb ha nem szaporodik...
2015. okt. 8. 20:35
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

De kefélni azért kellett,ugye???

Jaj,de alacsony itt a színvonal!

2015. okt. 8. 20:43
 13/22 anonim ***** válasza:
67%

Mint a #8-as válaszadó igen helyesen rámutatott _Egy gyereket Mindkét szülőnek akarni kell._

Eszerint lehet eldönteni.

2015. okt. 9. 01:08
 14/22 anonim ***** válasza:
67%
"Hat ennek,nem kell" meg ilyet ki jelenteni hogy "fial" pfff ne szaporodj tedd meg ezt az emberisegnek! Undoritoan,butak vagytok anyostol,csaladostul egyutt
2015. okt. 9. 02:53
 15/22 anonim ***** válasza:
80%

Ha anyós tart el benneteket, két felnőttet, naná, h nem akarja, h még szaporodjatok is, még több éhes szájat kelljen etetnie.

Meg is értem, h ki van akadva rátok és nem a legszebb szavakat használja, mert valószínűleg már elfogyott a türelme.

Menjetek dolgozni, költözzetek el albérletbe. a tablettát meg minden nap ugyanabban az időben kell bevenni, ha kihánytad vagy hasmenésed volt, akkor gumit is kell húzni, ha elfelejtetted bevenni, 12 órán belül pótolni kell, ha nem pótoltad, kiegészítő védekezést kell alkalmazni.

Tessék, így kell tablettát szedni, ez mind benne van a tájékoztatóban, de ide főként félanalfabéták járnak, akik olvasni sem tudnak rendesen, csak makogva. Na ezért van a sok tabletta mellett terhes lettem sztori.

2015. okt. 9. 09:07
 16/22 anonim ***** válasza:
59%
Nem tudom, de évekig szedtem tablettát, vagy, ha úgy volt (más gyógyszert kellett szednem), akkor védekeztünk óvszerrel és soha nem lettem terhes. Nekem egyszer azt mondta a dokim, a mai fogamzásgátló tabletták mellett, ha helyesen szedi a nő, szinte kizárt a terhesség, ezért ők a kórházban, el sem hiszik azt, hogy a tabi helyes alkalmazása ellenére lett terhes a nő. Nem akarlak bántani kérdező, itt nem kell bevallanod, hogy mi a helyzet, de magadnak nem ártana azért, mert különben legközelebb is terhes lehetsz.
2015. okt. 9. 11:30
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
nem véletlen lettél terhes, hanem ahhoz is ostoba vagy, hogy normálisan szedd a tabit.
2015. okt. 9. 13:01
 18/22 florszi ***** válasza:
20%
basszus.. ez tök gá mindig azon filózok h milyen igazsságtalan ez az élet aki tényleg szeretne babát annak nem lehet esetleg valami nőgyógyászati okból kifolyólag tényleg meghalna egy kisbabáért de akinek meg lehet olyan lazán MEGÖLNÉ azt a csöpp kis életet és ilyen mocskosul tud róla beszélni.. egyszerüen undorító..:'( és elszomorító h ilyeneknek megadatik....
2015. okt. 10. 14:34
 19/22 anonim ***** válasza:
19%
Igen!Isten ments,hogy ilyen IQ bajnokoknak gyereke szülessen....milyen tablettát szedsz?Aspirint?Mert valóban,itt minden 2. nő fogamzásgátló szedése mellett esik teherbe....
2015. okt. 12. 14:48
 20/22 anonim ***** válasza:

Nem, ne vetesd el. Idióta anyós. Próbáljatok meg valahogy függetlenedni tőle, leginkább érzelmi-értelmi szinten, és ne hogy már az anyós döntse el, mikor és hol lehet gyereketek.

Egy napig sem laknék ezután ennél az idióta nőnél, és mindent megtennék, hogy az utolsó putriban is akár de távol legyek tőle a saját férjemmel és a saját gyerekünkkel.

2015. okt. 24. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!