Egy héttel korábban jött meg, lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Az a helyzet,hogy a legutóbbi menstruációm után egy nappal (nem volt peteérésem,de attól még lehet baj) lefeküdtem a barátommal és kiszakadt az óvszer...Most meg egy héttel korábban jött meg, lehet okom terhességre gyanakodni?2015. aug. 17. 16:22
1/12 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem volt peteérésed?
Egyébként mi honnan tudjuk, hogy lehetsz vagy sem?
Belédlátunk?
2/12 A kérdező kommentje:
Elméletileg nem kellett volna legyen, mert pont mensi után voltam...én csak azt kérdeztem, hogy ezek mellett a tények mellett van-e okom aggodalomra.
2015. aug. 17. 16:27
3/12 anonim válasza:
De semmi tényt nem írtál!
Hányadik napon volt az aktus.
Hányadik napra jött meg.
Milyen jellegű a vérzés.
A menstruáció első napján folytatott aktusból is lehet gyerek!
4/12 A kérdező kommentje:
5. napon volt az aktus és 22-re jött meg
2015. aug. 17. 16:33
5/12 anonim válasza:
Hàt ha màr azóta meg is jött,kicsi az esély.De bàrmi megtörténhet,ugyanis spontàn peteérés is van.
6/12 A kérdező kommentje:
A vérzés nem tartott sokáig, 3 napot és csak első nap volt erős, alvadt vér darabkákat tartalmazó, utána inkább barnás, pecsételő vérzés. Nekem máskor is van,hogy ilyen...
2015. aug. 17. 16:35
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2015. aug. 17. 16:36
8/12 anonim válasza:
22 napra megjött, azaz 22-14=8. nap környékén volt ovud.
Ovu előtt 3 nappal már érdemes próbálkozni annak, aki gyereket akar.
Ennyit arról, hogy nem volt peteérésed.
A másik:
ha a szokásosnál nem volt gyengébb, akkor nem valószínű a terhesség, de a helyedben tesztelnék, már csak azért is, mert remekül belőttétek a legtermékenyebb időszakodat.
9/12 anonim válasza:
De ha kiszakadt az óvszer, nem az lett volna a következő lépés, hogy elmész orvoshoz 72 órás tabiért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!