Mostanaba miert?
"gyereknek gyerek" Akkor miért ebbe a kategba raktad?
Egyébként én 17 évesen szültem az elsőt. Tökéletes gyerek.
Mi végre a kérdés? Egyáltalán mi a kérdés?
Igen, ma is vannak lányok, akik 14-15 évesen teherbe esnek, ahogy 20, 50, 100 éve is voltak (500 éve meg pláne) csak ma el tudják vetetni a magzatot, nem kell kötőtűvel meg anyarozzsal megölniük (esetleg magukat is), vagy ha mégsem vetetik el, kisebb az esélye, hogy belehalnak a szülésbe, mint a "Régi Szép Időkben".
Nem hiszem, hogy több 14 éves esik teherbe, mint 50 évvel ezelőtt, maximum könnyebben terjednek a hírek.
És tegyük hozzá, hogy egy tinikori terhesség ma már nem feltétlen jelent derékba tört életet és lehetőségeket, mint anno.
Kérdező (#4) a felnőtté válás egyik alapvető felismerése, hogy az ember cselekedete nem tetszhet mindenkinek, fő, hogy önmagával egységben legyen... és megszűnik a "népszerű akarok lenni, az a fő"...
Én pl. minden nő szándékát elfogadom, aki a párjával közösen vállal gyereket, és egyiket se, ha a párja ellenében dafke, csak azért is, mert hiszem és vallom, hogy egy gyerekvállalás 2 ember döntése kell, hogy legyen. Ha 16 évesek, ha 36...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!