Bucyka kérdése:
Most vagyok a 15 hétbe és mostanába vannak olyanok h nyílal a hasam aljába! Az szerintettek miért van? Vagy az gond?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszotokat!!!!!2013. nov. 11. 15:49
1/6 A kérdező kommentje:
Még nekem az első terhességem és így sajnos nem tudom h most ez mit jelent azért kérdezem meg töletek!!!!!!
2013. nov. 11. 15:58
2/6 anonim válasza:
Teljesen természetes, nyúlnak a méhtartó szalagok.
A problémát az erős görcsök és vérzés jelenti, amíg ezek nincsenek, minden érzés normális, még ha új is :))
3/6 anonim válasza:
Így van, teljesen normális.
Ha még eddig nem teszed, szedj magnéziumot. De lehetőleg ne MagneB6-ot, mert abban alig van hatóanyag, hanem valami erősebbet. Max. napi 1000 mg. Pl. Magnesii citrici, vagy Magnerot.
4/6 anonim válasza:
Szia.Én is 15 hetes vagyok,és nálam is ugyan ez a helyzet,de a védőnő azt mondta,h nincs semmi gond,ez a természetes,a szervezeted alakítja a Babának a helyet. :) Boldog és gondmentes babavárást kívánok,neked is és mindenki másnak is. :)
5/6 A kérdező kommentje:
És hogy fogom meg érezni a meg mozdulását a babának majd???
2013. nov. 12. 16:13
6/6 anonim válasza:
Szia.ne agódj,tudni fogod,h megmozdult,eleinte kicsit fura és mint ha csak a bélmozgás lenne,de napról napra erősebben fogod érezni,olyan mintha állnál a vízben és egy kis hal elúszna a lábad mellett,és épp hogy csak megsímítaná a lábad.Én 14 hetes és 2 napos voltam mikor először éreztem,pedig első baba,de 3 napra rá már a párom is érezte,ezért írtam,h napról napra jobban lehet érezni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!