Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt végeznek ugy ha én...

Abortuszt végeznek ugy ha én (a terhes) nem egyezek bele? Okoskodok kiméljenek.17L

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/76 nikaa11 ***** válasza:
57%

Nagyon kíváncsi lennék,5év múlva mit írna ide a kérdező lány.....

vajon együtt van még az apával????

össze házasodtak?

külön élnek és főz mos minden nap ?????

---fiatalság bolondság---

2017. jún. 19. 14:29
 72/76 anonim ***** válasza:
28%
Na mi lett végúl kérdező?
2017. jún. 20. 07:00
 73/76 anonim ***** válasza:
49%

"fohászkodom"--> nem vagyok hívő, fohászkodni csak valamelyik vallás istenségéhez lehet? :)

"arrogáns" --> miért, szerinted milyen a kérdező stílusa?Elég nagy az arca ahhoz képest, hogy csak egy felcsinált középiskolás. Sokat letett az asztalra bizonyára az ilyen arcoskodáshoz :) Egyébként meg nyilván megtartja, mindenki legnagyobb örömére, elvégre ezt a kérdés elején leszögezte.

2017. jún. 21. 20:28
 74/76 anonim ***** válasza:
55%
#73, a Kérdező egy EMBER, akit megillet a minden embernek kijáró tisztelet. A terhessége tekintetében meg megilleti a döntés joga. Ennyi.
2017. jún. 21. 20:32
 75/76 anonim ***** válasza:
Na akkor... mi lett a vége? :D
2017. aug. 6. 19:48
 76/76 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Boldog házasságban élünk, igaz csak 2év telt el nem 5 meg 10 ahogy itt az okoskodó emberkék írták.

De örömmel írom mindenkinek még azoknak is akik megszóltak emiatt, hogy boldogan élünk 3 an a férjem, én és az 1 éves kisfiúnk, külön lakásban, amit a férjem teremtett meg még leírom mielött jöttök az " anyos megteremtette, vagy a megenyhult anyuka megteremtette szoveggel" minden rendbe lett és egy részét sem bántam meg! :) Köszönök minden értelmes kommentet puszi nektek! :)

2019. febr. 23. 07:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!