Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt végeznek ugy ha én...

Abortuszt végeznek ugy ha én (a terhes) nem egyezek bele? Okoskodok kiméljenek.17L

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 A kérdező kommentje:
Nincsenek anyagi problémáink.Ezen a téren nincs baj. Akkor tehát nem végzik el ha én nem szeretném. Köszönöm
2017. jún. 10. 22:56
 12/76 A kérdező kommentje:
Eszembe sem volt az abortusz. :) Nagyon szépen köszönjük, remélem minden megoldodik. :)
2017. jún. 10. 22:59
 13/76 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

senkit nem kényszeríthetnek abortuszra. a te gyereked, te felelsz az életéért, akárhány éves is vagy. pláne 17 évesen már egy köpésnyi választ el a nagykorúságtól. kitartást, ne hagyd magad, és remélem, végül megváltozik a szüleid hozzáállása az unokájukhoz.

2017. jún. 10. 23:00
 14/76 anonim ***** válasza:
52%

"De ebben az a legszörnyebb, hogy a gyerek lesz az áldozat, aki egyáltalán nem tehet arról, hogy az anyja hülye. Valószínűleg a kérdező utál tanulni és dolgozni és ezért inkább otthon marad gyereket neveli. Undorító az ilyen."

szerintem a gyerek éppen az abortusz áldozata lenne.

az nem jutott eszedbe, hogy esetleg nemes egyszerűséggel valaki képtelen kikapartatni a gyerekét? szerintem te vagy az undorító a vádaskodásaiddal és a modoroddal.

kérdező, ne is törődj az ilyen alakokkal.

2017. jún. 10. 23:37
 15/76 anonim ***** válasza:
50%

#14 vannak gondok..

Miért hiszitek azt, hogy ha valaki fiatalon szül az csak egy ócska felelőtlen senkiházi rbanc lehet aki a szülein akar élősködni? Valóban mekkora gerinctelen szemétláda amiért nem akarja megölni a gyermekét csak azért mert mások ezt akarják!

(3 fiatalon szült nőt ismerek (15/16/17 évesen), meglepő módon ebből 2 boldog házasságban él a gyermekeik apjával)

Kérdező nem kényszeríthetnek, nem mész el és kész. Viszont terved legyen!

2017. jún. 10. 23:44
 16/76 anonim ***** válasza:
57%
Na aztán hova szülöd a "pároddal"? Anyádék vagy az ő szülei nyakára?
2017. jún. 10. 23:50
 17/76 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Nem kényszeríthetnek abortuszra. Azonban ha még a párod is 18 év alatt lesz és te sem töltöd be a 18-at, amikor a pici megszületik, a kórházban nem adják (nem adhatják) ki addig a csecsemőt, amíg valaki gyámságot nem vállal felette. Ez lehet valamelyik nagyszülő. Gyámhivatalnál lehet elintézni. Vagy, ha mondjuk az apa már 18 év feletti, akkor még a gyermek születése előtt tegyen apasági elismerő nyilatkozatot és akkor nincs a hazaadással probléma.
2017. jún. 11. 06:53
 18/76 anonim ***** válasza:
63%
Ne haragudj kedves kérdező, az előző vagyok és még a 7. hozzászólásra szeretnék reagálni, amiben a válaszadó szerint egy tiniszerelem sem tart 5 évnél tovább. Én 17 évesen ismertem meg a páromat, 18 éve élünk boldog házasságban és három gyermekünk van. Szóval ne törődj a rosszindulatú, okoskodó hozzászólókkal. Sok boldogságot nektek!
2017. jún. 11. 07:00
 19/76 A kérdező kommentje:
Köszönök minden választ. Nem fogom megölni a gyerekemet, csak mert a szüleim ezt akarják. Egy szoval sem mondtam nekik, hogy adjanak bele 5forintot is. Az anyagiakkal nincs probléma. Igen, valoszinüleg a barátomnak az anyukája fogja elvállalni a gyámságot. Én nagyon szeretném ezt a kisbabát, én ugy vagyok vele ha a joisten nem vette el tőllem akkor senki nem fogja.:) Mégegyszer köszönök minden joindulatu választ. Az okoskodo senkiházival meg senki sem törődik.:) Remélem boldogok leszünk, mint sok más fiatal család.:) !!
2017. jún. 11. 07:42
 20/76 anonim ***** válasza:
62%

Ismerek olyat, aki nem 17 évesen lett terhes (tehát anya majdnem, vagy 18 évesen lesz), hanem 14 évesen szült! Megtartotta. Amíg tudott járt középiskolába, elkezdte. De ez csak pár hónap volt, a ballagáson már rendesen látszott a hasa. Most esti tagozaton fog érettségizni, a gyerek már ovis, hamarosan lesz érettségije és mehet, képezheti magát tovább. Nem élnek csodás környezetben, de nem is a létminimumon. A gyerek apja vállalta a gyámságot. Azóta már a lány is 18 lett. A fiú dolgozik, segíti őket ahogy tudja. Boldogok, nagyon jó őket így látni. Elképzelni meg azt, hogy a csodaszép kisfiút a saját nagyanyja el akart vetettetni, hihetetlen! Ennyire nem ismeri a lányát, hogy bízott volna benne egy kicsit.

Kérdező! Te nem tűnsz egy buta, értelmetlen és éretlen lánynak. Ha ennyire eltökélt vagy az jó jel, mivel tudod tartani magad egy kitűzött célhoz, kitartó vagy. Ennek nagy hasznát fogod venni, sokkal könnyebb lesz az életed. Például aki itt sír, hogy elvetesse-e, aki ennyire egy bizonytalan jellem, annak rosszabb jövőt jósolok mint neked. Céltudatos vagy, sok sikert mindenhez! Kitartást kívánok, és hogy minden rendben legyen veltek! Tiszteletre méltó vagy!

2017. jún. 11. 09:16
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!