Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt végeznek ugy ha én...

Abortuszt végeznek ugy ha én (a terhes) nem egyezek bele? Okoskodok kiméljenek.17L

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
56%

"majd ha nem az ÉN adóMból neveli a "kaparékját"

aki ezt a hányadékot ide fröcsögte,annak jusson eszébe,hogy a nyugdíját majd ez a "kaparék" fogja kitermelni.

2017. jún. 12. 00:07
 42/76 anonim ***** válasza:
88%

00.07.

Bocs; én csak idéztem egy előző válaszból, a kiemelés, a nagybetűk tőlem valók.

2017. jún. 12. 01:16
 43/76 anonim ***** válasza:
58%

"aki ezt a hányadékot ide fröcsögte,annak jusson eszébe,hogy a nyugdíját majd ez a "kaparék" fogja kitermelni."

Utolsó! Kihagytad, hogy a eltemetni is a "kaparék" fogja.

2017. jún. 12. 01:46
 44/76 anonim ***** válasza:
86%

En nem mondanam a 17 eves lanyomnak, hogy menjen abortuszra ha nem akar, de hulye sem vagyok. Annyi segitseget kapna mintha 27 evesen szulne. Lelkileg es anyagilag is megterhelo lenne, mivel annyi gyereket vallaltam amennyit akartam es tisztesseggel feltudtam nevelni.

Ezert is tanulj, dolgozz, hogy ne masokra kelljen hagyatkozni, ugyanis annal rosszabb nincs, mikor masok joindulatatol fugg, hogy most holnap tudsz -e egyaltalan enni.

2017. jún. 12. 07:59
 45/76 anonim ***** válasza:
18%
Bírom itt csomóan azzal jönnek, hogy nincs garancia arra, hogy a kérdező éspárja együtt maradnak. Miért ha 35 éves vagy akkor mi a garancia arra, hogy veled marad a férjed és ott lesz még 30 év múlva is. Egyáltalán az életben mire és kire van GARANCIA???? Azt áruljátok már el nekem. B...meg semmire! Jöjjön az én példám: 28 évesen becsúszott terhesség, az Apuka kifejezett tiltása ellenére megtartott baba, éppen nem volt munkahelyem, nem volt saját ingatlanom, még az autómat is el kellett adnom. MINDENKI abortuszra akart küldeni. Akkora nyomás volt rajtam Apuka miatt, hogy elindultam engedélyért, ahol még a védőnő sem próbált lebeszélni. Majd a másnap reggelre kiírt abortuszt egy előző esti telefonhívással lemondtam. Életem legjobb döntése volt! Most lelki nyomoroncként élnék ha akkor elvetetem, tudom magamról, valaki ezt könnyen megéli én nem.... 4,5 év elteltével stabil párkapcsolatom van, a párom meghatóan, Apaként szereti a lányom. Egy váratlan örökség miatt, kicsi de szép kertes házam hitel nélkül!! Autóm amit azóta vettem és állásom! A lányom amikor bölcsis lett még figyeltem nagyjából az összes Anyuka együtt volt még a párjával. Most, hogy ovis, a 22 fős csoportból 9 egyedülálló Anya van, kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ha iskolás lesz bár nem nehéz megjósolni elég ha csak megnézzük a statisztikákat.Akkor ennyit erről. A kérdező helyzete pedig annyiból jobb is mint az enyém, hogy az ő esetében a párja is akarja a gyereket.
2017. jún. 12. 14:02
 46/76 anonim ***** válasza:
69%

Soha nem ertettem miert ilyen csuszos ez az orszag.

Mindenkinek becsuszik a gyerek....

2017. jún. 12. 15:07
 47/76 anonim ***** válasza:
37%

" Miért ha 35 éves vagy akkor mi a garancia arra, hogy veled marad a férjed és ott lesz még 30 év múlva is."

Tudod, hogy mi az óriási különbség?

Hogy harmincon felüli nőként kvára nem vágna padlóra anyagilag, ha egyedül kellene tovább nevelnem a gyerekemet, mert volt eszem és nem szültem végzettség és SAJÁT egzisztencia nélkül tizenévesen.

Ha a kérdezőt elhagyják, az "anyós" kipaterolja... mehet a híd alá, a gyerek pedig állami gondozásba, ha a nagyszülőknek nem esik meg rajta a szíve.

2017. jún. 12. 15:17
 48/76 anonim ***** válasza:
39%
#47, csak szólnék, hogy az "anyós" ugyanolyan nagyszülője a születendő gyereknek, semmi alap rá, hogy másként nézzük, mint a Kérdező szüleit.
2017. jún. 12. 15:21
 49/76 anonim ***** válasza:
73%
...egyébként Kérdező, nyugi, ahogy többen leírták itt a helyes választ, a végső szó a tiéd.
2017. jún. 12. 15:24
 50/76 anonim ***** válasza:
81%
Ahhoz, hogy egy ember gyereket vállaljon, nem ártana 6 alap elvárásnak megfelelnie. Ha van végzettsége, állandó munkahelye, elegendő fizetése és jövedelme, biztos otthona, és persze egy NAGYON stabil párkapcsolatban él, akkor érdemes gyereket vállalni. Ezek nélkül családot alapítani nem merészség, hanem vakság. Felfogtam, hogy egy tini anya is lehet egy jó anya, de maradjunk annyiban, hogy azok a nők, akik még tinik voltak, mikor anya lett belőlük, közülük a legtöbb hamar belefáradt az anyaságba és a gyerek pedig a nagyszülőknél kötött ki. Tetszik vagy sem, nem egy ilyen eset volt. Kérdező, mondogathatod, hogy te nem leszel ilyen, de hidd el ezt a döntésedet még nagyon megbánhatod. Telnek az évek és még mindig egy friss huszonéves vagy és ennyi idősen az ember persze, hogy inkább élvezni akarja a fiatalságát. De te ezt egy kisgyerek mellett nem teheted meg. Ráadásul függsz a szüleidtől és nem sokára a párod családjától is függni fogsz, ha megszülöd a gyereket, így gyereket vállalni végképp nem ajánlatos.
2017. jún. 12. 18:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!