Abortuszt végeznek ugy ha én (a terhes) nem egyezek bele? Okoskodok kiméljenek.17L
"majd ha nem az ÉN adóMból neveli a "kaparékját"
aki ezt a hányadékot ide fröcsögte,annak jusson eszébe,hogy a nyugdíját majd ez a "kaparék" fogja kitermelni.
00.07.
Bocs; én csak idéztem egy előző válaszból, a kiemelés, a nagybetűk tőlem valók.
"aki ezt a hányadékot ide fröcsögte,annak jusson eszébe,hogy a nyugdíját majd ez a "kaparék" fogja kitermelni."
Utolsó! Kihagytad, hogy a eltemetni is a "kaparék" fogja.
En nem mondanam a 17 eves lanyomnak, hogy menjen abortuszra ha nem akar, de hulye sem vagyok. Annyi segitseget kapna mintha 27 evesen szulne. Lelkileg es anyagilag is megterhelo lenne, mivel annyi gyereket vallaltam amennyit akartam es tisztesseggel feltudtam nevelni.
Ezert is tanulj, dolgozz, hogy ne masokra kelljen hagyatkozni, ugyanis annal rosszabb nincs, mikor masok joindulatatol fugg, hogy most holnap tudsz -e egyaltalan enni.
Soha nem ertettem miert ilyen csuszos ez az orszag.
Mindenkinek becsuszik a gyerek....
" Miért ha 35 éves vagy akkor mi a garancia arra, hogy veled marad a férjed és ott lesz még 30 év múlva is."
Tudod, hogy mi az óriási különbség?
Hogy harmincon felüli nőként kvára nem vágna padlóra anyagilag, ha egyedül kellene tovább nevelnem a gyerekemet, mert volt eszem és nem szültem végzettség és SAJÁT egzisztencia nélkül tizenévesen.
Ha a kérdezőt elhagyják, az "anyós" kipaterolja... mehet a híd alá, a gyerek pedig állami gondozásba, ha a nagyszülőknek nem esik meg rajta a szíve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!