Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Abortuszt végeznek ugy ha én...

Abortuszt végeznek ugy ha én (a terhes) nem egyezek bele? Okoskodok kiméljenek.17L

Figyelt kérdés
2017. jún. 10. 22:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 sanett61 válasza:
33%

Kérdező! Becsüllek a határozottságod és a bátorságod miatt! Mikor én voltam ennyi idős és teherbe estem volna én sem tettem volna másképp. Most vagyok 23, és várandós. Mi ugyan már egy éve várjuk de ahogy megtudtam megilyedtem. Megváltozik az életed innentől minden a baba körül fog forogni, és tudom hogy mindent érte csinálsz. Bár még nem is ismered de végtelenül szereted!

A "kaparékos" fröcskölődőnek meg üzenem: azért mert vénlányként 35évesen még mindig nem lesz gyereked mert a karriered és az egzisztenciád meg a tudom is én mid fontosabb, hát sajnálom nem mindenki való anyának. Bár anno apád csinálhatott volna kisszéket is.

2017. jún. 16. 11:20
 62/76 anonim ***** válasza:
58%
utolsó, ugyan nem én vagyok az illető, de lehet, hogy a "kaparékos fröcskölődő" azért nem szült gyereket tinilányként, hogy inkább tanuljon, és ne égesse magát olyanokkal, mint hogy nem tudja leírni a megiJedtem szót. Ja mondjuk te 23 éves vagy, akkor neked nem ez a mentséged :)
2017. jún. 16. 17:45
 63/76 anonim ***** válasza:
26%

17.45.

Nem hiszem, hogy a morális dolgok bármilyen összefüggésben lennének a helyesírással. Vagy bármi más TANULHATÓ dologgal.

2017. jún. 16. 19:11
 64/76 anonim ***** válasza:
28%

Annyira szeretem a magyar ember stílusát ... regényt lehetne róla írni! Idejön valakinek a kérdése alá összeveszni ... ha mondani valód van ami nem feltétlenül tartozik a kérdezőre akkor tudjál már légyszíves a privát üzenetre kattintani és intézd el ott a dolgod.

Kedves Kérdező! Neked és a párodnak csak gratulálni tudok! Érett lánynak tűnsz aki tudja mit szeretne. A szüleid nem erőszakoskodhatnak veled, benned van a gyermek, te illetve ti csináltátok, tehát a te döntésed, hogy vállalod-e. Jó egészséget és sok erőt kívánok!

2017. jún. 17. 08:42
 65/76 anonim válasza:
18%
Nem ,mivel ,perkálni kell ha nem betegség ill. erőszak történt.12 hetesig lehet .
2017. jún. 17. 14:54
 66/76 anonim ***** válasza:
38%
Aztaaa... Megilyedtél, mi?! :D és te vagy terhes... de jó! Veletek is csak többen vagyunk... :D
2017. jún. 17. 15:04
 67/76 anonim ***** válasza:
50%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

Érdekes, itt nagyjából mindenki reálisan látja ezeket a dolgokat, na de ezek is biztos megkeseredett, irigy emberek...

Két lányom van, minden este elmondok egy fohászt, hogy több eszük legyen ezeknél, és hogy az értékek, amiket a szüleik és környezetük képvisel, átmenjen a szűrőn megfelelően. Az biztos, hogy ellenkező esetben, ha ilyen arrogáns kis hülye válna belőlük, mint a kérdezőből, sírdogálnék egy darabig, abortuszra nem kötelezhetőség okán pedig fel is út, le is út. Ha ahhoz elég nagylány, hogy nagyképűen vállalja a besikerült gyerekét, akkor ahhoz is, hogy eltartsa magát megfelelően.

Egyébként meg az a döbbenet, hogy itt mindenki szerint egy gyerek áldás. A nagy sz.rt, a világon a legegyszerűbb dolog felcsináltatni magad, az az egy, ami nem agysebészet... és aztán vitatkozhatnánk a felelősségről, hogy mi a jó, tönkretenni mindenki életét felelőtlenül, szülni más nyakára, arra apellálva, hogy majd megsajnálnak és nem dobnak ki az utcára... Gratulálok, érett, felelős gondolkodásra vall!

2017. jún. 17. 15:06
 68/76 anonim ***** válasza:
38%

"Az biztos, hogy ellenkező esetben, ha ilyen arrogáns kis hülye válna belőlük, mint a kérdezőből, sírdogálnék egy darabig, abortuszra nem kötelezhetőség okán pedig fel is út, le is út. Ha ahhoz elég nagylány, hogy nagyképűen vállalja a besikerült gyerekét, akkor ahhoz is, hogy eltartsa magát megfelelően." - elgondolkodtam, hogy mit tennék, ha a páromból egy ilyen arrogáns hülye válna, aki azt hiszi, hogy a saját, gyermekvállalásból eredő kötelességeit a legcsekélyebb módon is befolyásolhatja az, hogy a gyereke is gyereket vállal.

Mert ugye NEM, se józan ész, se törvény szerint.

Mondom ezt úgy, hogy egyáltalán nem vagyok abortusz-ellenes.

2017. jún. 17. 16:26
 69/76 anonim ***** válasza:
37%

15.06

Nincs összhangban, amit írsz.

Azt írod, este fohászkodsz. tehát hívő vagy. Mégis látatlanban ítélkezel, sőt elítélsz.

Hívő embernek a megfogant gyermek istentől való, áldásnak is nevezhetjük, ami Isten dicsőségére való.

Most akkor hogy is van? Ha akarom így, ha akarom úgy?

2017. jún. 17. 16:34
 70/76 anonim ***** válasza:
29%
most miért arrogáns? mert nem akarja megölni a gyerekét? vagy mi?
2017. jún. 17. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!