Hogyan értessem meg vele, hogy ilyen körülmények között nem szülhet?
"Legalább már a vér által összekötött kapcsolatoknak a szereteről kellene szólnia. Nem a magamutogatásról, hanem az összetartásról. "
Bizony arról kellene szólnia. És kölcsönösnek is kellene lennie ennek az összetartásnak.
Mert a család mégsem arról szól, hogy az egyetlen családtagról, aki életképes, és normális gondolkodású hét bőrt lehúzunk. És a többiek csak úgy élnek a vakvilágba, kikövetelik az elképzeléseiket, mert van egy, akire rá lehet terhelni mindent.
Uristen, nagy az Isten allatkertje es alacsony a kerites.
A kerdezo huganak ment el az esze, mert akaratos liba , aki felnottet akar jatszani mas penzen, idejen. Nem koteles ot eltartania, kesz pont. Szulje meg dacbol, de a penz maradjon tovabbra is annyi, amennyi es akkor majd sirhat, hogy nincs penz pelusra, ruhara, meg amugy semmire. Vagy tamogassatok ti, ugyan ilyen nagy hevvel. Na mit szoltok?
Nos, kérdező, miért is tartjátok el a részeg apátokat?
NEM a ti dolgotok megoldani a mások életét... szépen összefogtok hárman, elköltöztök, a testvéreiteket viszitek magatokkal.
A szüleitek elcseszték az egészet, de a saját életetekért ti feleltek!
ha ő ilyen önző, akkor tuti, hogy anyáddal+tesókkal költöznék, ő meg marad apátokkal...
ennyi.
ha most megszül, és segítetek neki, akkor életben nem fog dolgozni.
amit írtam, nem magzatvédőként írtam, hanem mint egy kisbabás abyuka, aki nemrég volt terhes, és még emlékszem minden pillanatára. és most nem is a magzat "érdekei" nevében szóltam, hanem az anya érdekeit képviselve.
És nem mondom, hogy pénzeld a tesódat. Nyilván tartsa el ő a gyereket. én lelki támaszról beszélet. De ti itt csak az anyagiakat veszitek figyelembe.
Mert az anyagiakat kell nezni itt elsosorban! Mivel senki nem akar meg egy plusz fot a nyakaba, mar pedig az lesz, ha nem lepnek. Te mire szulted a babadat? A ket szep szemedre? Nem hiszem! Lelkiekben tamogassa persze,meg adjon neki egy kis vall simit is a kemeny munkajaert. Egy 17 eves kozepiskolas, rossz helyzetu, felelotlen csajrol beszelunk. Epp esszel nehez felfognom, neki ugyan miert kene szulnie.
A tobbi dolgozo testvered mit gondol errol kerdezo? Ele tudnak 3-an allni, ha megtartja a gyereket, ti nem penzelitek tovabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!