Hogyan értessem meg vele, hogy ilyen körülmények között nem szülhet?

Figyelt kérdés
A családunkban három ember dolgozik. Én, a húgom,és az öcsém. Van még két testvérünk egy lány aki 17 éves, és még egy 8 éves kislány. Apánk elissza a pénzét,anyánk sokat beteg. A 17 éves húgonk terhes lett és kitalálta hogy megtartja. Én meg a testvéreim nem bírunk még egy embert eltartani. Azért élünk otthon mert a hitelt,rezsit nem tudnánk fizetni. Így is éppen kijövünk. A magzat apja szintén züllött. Nem tudom mit csináljak? Elvileg lehet nem az én dolgom de gyakorlatilag az anyagiak miatt mégis. Nem kéregetni jöttem ne értsétek félre, tanácsok kellenek. Mert végzettség tanulás nélkül semmire nem megy.
2017. febr. 20. 10:16
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/130 A kérdező kommentje:
Engem már nem érdekel mit csinál. Odaköltözött az alkoholista apánkhoz, és a pszichiátriai beteg nőjéhez. Akinek a fia most jött ki a javítóból.Kíváncsi leszek meddig lesznek el ott. Volt ott már minden a nő fia ellopta a bútorokat, mert kellett neki a pénz drogra.
2017. febr. 23. 16:15
 112/130 A kérdező kommentje:
A család pénzelését is befejeztem unom,hogy mindent nekem kell megoldani. Anyának adok havonta valamennyit és ennyi. Majd élnek a többiek ahogy tudnak,hiszen olyan könnyű munkát találni, és kevés pénzből is meglehet élni.
2017. febr. 23. 16:21
 113/130 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kiscsaj megszüli a gyereket aki rövid időn belül a nevelőotthonban fog kikötni. A csaj meg piás prosti lesz. Sok jó ebből nem lesz.
2017. febr. 23. 17:41
 114/130 anonim ***** válasza:
91%

Na ebbol is latszik, hogy arra jatszik, hogy eltartsak, kulonben miert koltozne ilyen emberek koze?

Ha meg lenne benne a szandek, azt mondta volna, hogy elkezd dolgozni es utana mondjuk levelezon elvegzi a sulit. Vagy esetleg mind a kettot csinalja, amig meg nem szul es utana bolcsibe rakja. Nem o inkabb odaszul majd, ket ilyen ember fejere. Megall az esz. :D

2017. febr. 23. 17:52
 115/130 anonim ***** válasza:
93%

"hanem azt mondom, álljon kőszigorral a húgához, kötelezze, hogy mielőbb önállósuljon,hogy el tudja tartani gyermekét."

Én meg újra azt mondom, a kérdező nem anyja a húgának, nem kötelezheti semmire, nem is az ő dolga. Segítheti egy bizonyos pontig, ha úgy találja, hogy értelme van. És mielött rákérdezel, nem, arra sem kötelezheti, hogy az elvetesse a gyerekét.

De minden joga megvan ahhoz, hogy visszaútasítsa azt, hogy még egy éhes szájat etessen.

2017. febr. 23. 18:24
 116/130 anonim ***** válasza:
87%

de most miért a kérdező mondja meg a lánynak, hogy mit kell tennie?

ha van esze ahhoz, hogy szexeljen és gyereket szüljön, akkor oldja meg, különben az életben nem tanulja meg, hogy mi kell az élethez.

de ha odaszüli a családnak és a kérdező az egyik aki hordja a pénzt, akkor igenis van beleszólása, hogy mire költik a pénzt.

2017. febr. 23. 18:29
 117/130 A kérdező kommentje:
Őket nem érdekli ha szül,már engem sem. Azt csinál amit akar. Már a többi tesómtól is pénzt kért. Nem érdekli senki,kíváncsi vagyok abban a légkörben meddig bírja. Egy nagyon rossz környéken élnek.
2017. febr. 23. 18:32
 118/130 A kérdező kommentje:
Na ez jó,most mondja a kishúgom hogy délután hazajött összeszedni a ruháit és elvitte az összes húst a mélyhütőből,meg most megnéztem a megtakarított pénzt is,azt is magával vitte.
2017. febr. 23. 18:40
 119/130 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a kiscsajnak valami elmebaja lehet. De majd mindjárt írják hogy ezt is tűrd el a magzat érdekében. Az a gyerek is allami gondozott lesz.
2017. febr. 23. 18:43
 120/130 anonim ***** válasza:
94%

Zarcsere, a penzt pedig rakjatok mashova. A tesoiddal egyutt koltozzetek. Ez mar a legalja, hogy meglopja a sajat csaladjat, de annyira lehetett tudni...

De biztos erre is lehet indokot talalni, remelem nem marad nala a gyerek.

2017. febr. 23. 18:53
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!