Ez pontosan, hogyan működik?
Én nem szeretném a gyermeket, nem szeretnék érte felelősséggel tartozni, és semmilyen kötelezettséggel nem szeretnék tartozni felé. Ha a Nő mégis megakarja tartani mit tehet egy férfi?
Mivel ez nem világos számomra...
Ha egy Nő nem szeretné a gyereket, de a férfi igen, akkor hiába pattog a férfi, a Nő akármikor dönthet úgy, hogy mégis elveteti.
Azonban ez fordítva miért nem működik? Mármint ha a férfi nem akarja, miért kell kötelezően felelősséget vállalnia, amikor a Nőnek fordított esetben, nem erőltetnek semmit?
Ezen felül megelőzve a troll válaszokat, balesetek mindig vannak, vagy hibás döntések, rossz életszakaszok. Gondolom mindenki eltudja dönteni, hogy saját magának mi a legjobb.
A rendszer mégis miért erőlteti bele a férfiakat ebbe a szerepbe? Vagy esetleg valahogy lemondhat a gyerekről?
"Miért nem dönthetnek, ha a Nők meg igen?!"
Hát itt esetleg a fentvalónál reklamálhatsz.
A nő azért dönthet, mert az ő testében növekedik a gyerek.
Ezért akár én is, nőként, reklamálhatnék a fentvalónál, mert hidd el, baromira nem bánnám, ha te, a férfi, hordanád ki, és szülnéd meg a gyereket.
De mert a fentvaló, vagy a természet másként rendelkezett, mindketten hoppon maradnánk a reklamációnkkal.
Tobb ezer eves iratlan torveny
Az a ferfi aki igent mond a szexre ezzel vallalja a kovetkezmenyeket.
A szex kovetkezmenye a terhesseg.
Lesz egy gyereked gratulalok nem olyan rossz dolog az aranyosak rad hasonlitves szeret mi kell meg ??
Kaphattal volna herprszt szifilist is
De tehetsz, védekezhetsz megfelelően. Ha nem tetted így jártál.
Mindenesetre, bár ez az én személyes véleményem, ha én teherbe esnék és az apja nem akarná, de megtartom, akkor az apjától nem kérnék gyerektartást, hiszen az én döntésem. De az is biztos, hogy ha ezt választja, soha az életben nem találkozhatna a gyerekkel, akkor se, ha öreg korában valakinek el kéne látnia, vagy fizetni az öregotthont.
Nem,nem mondhat le az nő a gyerektartàsról!!! Az nem neki,hanem a gyereknek megy.
Olyat lehet,hogy nem pereli apukàt,hogy nem fizet vagy épp bìrósàgra sem mennek,persze. De olyan nincs, hogy bemennek a bìrósàgra és ott lemond róla,ahogy olyan sincs, hogy apuka lemond a gyerekről és nem kell fizetnie. A jogokról lehet lemondani,a kötelezettségekről nem.
26#os te meg...jajj
Ez arra vonatkozik màrmint a magzatelhajtàs,amikor otthon sufnituning addig rugdoslak amìg elvetélsz. Azt bünteti a törvény, ugyanúgy azt is aki ilyesmit akar és azt is aki megcsinàlja.
Làtom sikerült megértened amit ìrtam... Ennyire nem megy a szólàs-mondàsok értelmezése?!?! Nem kell mindent szó szerint értelmezni. Plàne rossz törvényt ide idésni,amikor ez nem kapcsolódik a témàhoz. Ennyi erővel a reprodukciós eljàràs megtermékenyìtett sejtjeire vonatkozó passzust is idézhetnéd.
Mert gondolom,hogy nem az volt az ok,hogy a kérdező a magzatot el akarja hajtani...
#36, "Plàne rossz törvényt ide idésni,amikor ez nem kapcsolódik a témàhoz. Ennyi erővel a reprodukciós eljàràs megtermékenyìtett sejtjeire vonatkozó passzust is idézhetnéd. " - ha elsőre nem értetted, olvasd el másodszorra is, hátha... de tudod mit, kiemelem a lényeget:
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a magzatelhajtást
a) ...
b) az állapotos nő beleegyezése nélkül vagy
c) ...
követik el.
Így már sikerül értelmezni?
38# magyaràzd màr el légy oly kedves.
Mert ennek sincs értelme. Ez az illegàlis dolgokra vonatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!