Ez pontosan, hogyan működik?
Én nem szeretném a gyermeket, nem szeretnék érte felelősséggel tartozni, és semmilyen kötelezettséggel nem szeretnék tartozni felé. Ha a Nő mégis megakarja tartani mit tehet egy férfi?
Mivel ez nem világos számomra...
Ha egy Nő nem szeretné a gyereket, de a férfi igen, akkor hiába pattog a férfi, a Nő akármikor dönthet úgy, hogy mégis elveteti.
Azonban ez fordítva miért nem működik? Mármint ha a férfi nem akarja, miért kell kötelezően felelősséget vállalnia, amikor a Nőnek fordított esetben, nem erőltetnek semmit?
Ezen felül megelőzve a troll válaszokat, balesetek mindig vannak, vagy hibás döntések, rossz életszakaszok. Gondolom mindenki eltudja dönteni, hogy saját magának mi a legjobb.
A rendszer mégis miért erőlteti bele a férfiakat ebbe a szerepbe? Vagy esetleg valahogy lemondhat a gyerekről?
És làtom te sem érted még mindig. Ez van,nincs beleszólàsod, ha belehalsz akkor sem.
De ez pont az ilyen esetekre jó,mint a tiéd. Gondolom simàn belesz..nàl,hogy felcsinàltad a csajt, ő meg oldja meg ahogy tudja. Pont ezért kapsz kötelezettséget,mert te fogod magad és lelépsz.
Olyan meg nincs,hogy vki ràvesz hogy védekezés nélkül csinàld,meg kihasznàl... Persze. Érdekes engem nem tudnak olyanra ràvenni,amit nem akarok.
"Ez van,nincs beleszólàsod, ha belehalsz akkor sem. " - azért ne irkáljunk hülyeségeket, ha lehet...
1, Elhunyton ugyan egy fillér tartásdíjat se tud behajtani haszonleső anyucika, ha belegebed, akkor se.
2,
Magzatelhajtás
163. § (1) Aki más magzatát elhajtja, bűntett miatt három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a magzatelhajtást
a) üzletszerűen,
b) az állapotos nő beleegyezése nélkül vagy
c) súlyos testi sérülést vagy életveszélyt okozva
követik el.
(3) A büntetés két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a magzatelhajtás az állapotos nő halálát okozza.
(4) Az a nő, aki magzatát elhajtja vagy elhajtatja, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
- írja a hatályos Btk.
Én értem h mit írsz.
A nő is hibázott nem csak te ő is tudott volna védekezni 1000 féle képpen!
Ezért én úgy gondolom h ez már visszaélés a nő számáról, mert az ő teste az ő döntése.
Én nő vagyok, de mégis úgy gondolom, ha velem történne meg egy ilyen eset és a másik fél nem akarná a gyereket akkor biztis h nem b..sznám el az életét.Akarja a gyereket?Tartsa meg...te pepig akkor mond meg neki h fektessétek papírra h csak ő akarja! Igazságtalannak tartom ezt így,éppen eleged lesz így is.
És jöhet a lepontozás, mert mindenki csak a kérdezőt támadja, de a nő az angyal szerepet kapja...na hagyjuk már, azért a fenekét odatartotta védekezés nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!