Létezik ma itthon gyógyszeres abortusz? Vagy hogy működik ez az egész?
Először is senki ne ítéljen el nem tudjátok hogy min megyek keresztül.
Minden álmom egy baba de sajnos nem lehet még.
nagyon félek valaki írjon tapasztalatokat
Én most hallottam, hogy már van Magyarországon is, csak meg kell rendelni. Viszont a gyógyszeres abortuszok nagy része is műszeres befejezéssel végződik, úgyhogy szinte mindegy.
És nem ítéllek el. Nekem két korai vetélésem volt, szóval megtapasztaltam, hogy ilyenkor még nagyon-nagyon bizonytalan amúgy is a terhesség... a vetéléseim előtt abortuszellenes voltam, de azóta azt látom, hogy a természet is nagyon sokszor úgy dönt, hogy nincs még itt az idő, akkor az embernek is lehet ennyi döntési lehetősége...
Nem magamat védem hidd el életem legnehezebb időszaka
De akkor most hogy megértsétek a párom mikor megtudta összepakolt és elhagyott 3 év után
anyukám meghalt 5 éve apukám magatehetetlen és látom el 0-24 órába ezért dolgozni sem tudok mert másra nem bíznám
testvérem és más rokonom nincs aki tudna segítteni
20 éves vagyok mindent szeretnék megadni a gyermekemnek nem szeretném ha bármibe is hiányt szenvedne azt se szeretném ha az állam pénzelné más adófizetők pénzéből erre nem alapozhatok
gyűlölöm magam és sose fogom feldolgozni de egyszerűen őt kell néznem nem magamat és mindkettőnknek sajnos ez a "jó" döntés
védekeztünk képzeld
Tudtad hogy az óvszer sem 100%-os nagyokos ?
És ha nem lesz pénzem gyógyszerre? vagy nem lesz tejem mit adok neki csapvizet ? vagy majd 1 napig ugyanabba a pelenkába lesz mert arra se lesz pénzem ?
nem szeretnék felelőtnenül szülni mint a cigányok köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!