Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A párommal az abortusz mellett...

A párommal az abortusz mellett döntöttünk Gyes és családi pótlékot kapok! Ebben az esetben is kedvezményes az abortusz? Vagy nem mentesülök és a teljes árát meg kell fizetnem?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 17:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/72 anonim ***** válasza:
56%

Soha nem venném a bátorságot, vagy a jogot, hogy pro vagy kontra beleszóljak valakinek a LEGSZEMÉLYESEBB MAGÁNÜGYÉBE, nevezetesen, hogy szül vagy nem szül.

Még akkor sem, ha kikérné a véleményemet!

Ez a kérdés tabu, ami csak a nőre, vagy a párra tartozik.

Annál is inkább, mert ismerek olyan példát, ahol a szerencsétlen nő nem akarta megtartani a terhességét, ráugrott mindenki, erőszakosan lebeszélték az abortuszról.

Meglett a súlyosan sérült gyerek, a férje elhagyta, a kibicek sehol nem voltak, hogy segítséget nyújtsanak, a nő 25 évig forgatta, etette, tette tisztába a 80 kg-ra növekedett szinte agyhalott gyerekét,- a már meglévő, egészséges gyerekének is pokollá téve az életét - majd 44 éves korában öngyilkos lett.

Hogy azóta mi van a szerencsétlen nyomoronc gyerekével, arról nem szól a fáma, de el lehet képzelni.

Na, így tessenek felelősséggel valakinek beleszólni a döntésébe, az életébe!

2016. szept. 9. 19:04
 62/72 anonim ***** válasza:
21%
jó, az ő dolga, csak ne a mi adónkat használja a gyilkossághoz! Fizesse csak ki a teljes árat, nem mi tehetünk róla hogy valszeg segélyeken élő és úgy szaporodik.
2016. szept. 9. 19:19
 63/72 anonim ***** válasza:
53%

Kedves 62-es!

Nem szaporodik, mert nem akar szaporodni!

Ti akarjátok, hogy szaporodjon! :)

Ami mellesleg a ti adótokból sokkal többe kerülne, különösen, ha segélyen élne, bár a kérdező GYes-en van.

De ezen ne is vitázzunk, mert semmi közünk hozzá!

2016. szept. 9. 19:39
 64/72 anonim ***** válasza:
16%
a gyes is segély, mivel nincs munkaviszonyhoz kötve. És gondolom, akinek problémát okoz 30 ezer kiperkálása, az nem a munkaviszonyáról híres.
2016. szept. 9. 20:01
 65/72 anonim ***** válasza:
65%

#64-es!

14 éves korom óta dolgozom, felnőttként érettségiztem, majd végeztem el munka mellett a főiskolát.

30 év alatt 2 hetet összesen nem voltam betegállományban és mit tesz Isten, bizony problémát jelentene csak úgy előkapnom 30ezerFt-ot.

Viszont ha te ISMERETLENÜL ilyen véleménnyel vagy a kérdezőről, akkor végképp nem értem, hogy miért támadod, ha nem akar szülni?

... ráadásul a kérdése nem is arra irányult, hogy közvéleménykutatást tartson, hogy kinek tetszik, vagy nem tetszik a döntése.

Nem is értlek igazán!

(Döbbenetes, ahogy páran kotorásznak a másik pénztárcájában, méhében, ágyában ....)

2016. szept. 10. 14:27
 66/72 anonim ***** válasza:
93%
Kedves kérdező,50 % kedvezményben részesülhetsz,mert gyesen vagy.
2016. szept. 12. 21:58
 67/72 anonim ***** válasza:
30%
Ha nem kapartatna, nem lennék ilyen véleménnyel róla. De nem szeretem a gyilkosokat, az abortusz meg az én szememben gyilkosság.
2016. szept. 12. 22:12
 68/72 anonim ***** válasza:
58%

remélem a kedvezményes ár magában foglalja a művi meddővé tételt is.

gyesre szült, magyarul a semmire, ehhez is csak gratulálni tudok. miért van az hogy aki felelősségteljes, az képes 2 nyamvadt évet ledolgozni mielőtt elkezdene szaporodni? még minimálbérre is több a gyed mint a gyes.

2016. szept. 17. 14:02
 69/72 anonim ***** válasza:
43%
67es. Akkor éljen inkább a gyerek boldogtalanul ? Gondolkozzál már... Egyébként én maximálisan támogatom az abortuszt!!
2016. szept. 20. 10:46
 70/72 anonim ***** válasza:
45%
Igen, nagyon boldogtalan élete lenne, ha a megcsinálói örökbe adnák egy szerető családnak, és nem csak önzően a saját érdekeiket néznék. Védekezni kéne normálisan nem kapartatni járni..de tudom, itt gyakorin mindenki tökéletes védekezés mellett lesz terhes.. érdekes, a való életben nincs ekkora hibaszázalék...
2016. szept. 20. 10:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!