A párommal az abortusz mellett döntöttünk Gyes és családi pótlékot kapok! Ebben az esetben is kedvezményes az abortusz? Vagy nem mentesülök és a teljes árát meg kell fizetnem?
Soha nem venném a bátorságot, vagy a jogot, hogy pro vagy kontra beleszóljak valakinek a LEGSZEMÉLYESEBB MAGÁNÜGYÉBE, nevezetesen, hogy szül vagy nem szül.
Még akkor sem, ha kikérné a véleményemet!
Ez a kérdés tabu, ami csak a nőre, vagy a párra tartozik.
Annál is inkább, mert ismerek olyan példát, ahol a szerencsétlen nő nem akarta megtartani a terhességét, ráugrott mindenki, erőszakosan lebeszélték az abortuszról.
Meglett a súlyosan sérült gyerek, a férje elhagyta, a kibicek sehol nem voltak, hogy segítséget nyújtsanak, a nő 25 évig forgatta, etette, tette tisztába a 80 kg-ra növekedett szinte agyhalott gyerekét,- a már meglévő, egészséges gyerekének is pokollá téve az életét - majd 44 éves korában öngyilkos lett.
Hogy azóta mi van a szerencsétlen nyomoronc gyerekével, arról nem szól a fáma, de el lehet képzelni.
Na, így tessenek felelősséggel valakinek beleszólni a döntésébe, az életébe!
Kedves 62-es!
Nem szaporodik, mert nem akar szaporodni!
Ti akarjátok, hogy szaporodjon! :)
Ami mellesleg a ti adótokból sokkal többe kerülne, különösen, ha segélyen élne, bár a kérdező GYes-en van.
De ezen ne is vitázzunk, mert semmi közünk hozzá!
#64-es!
14 éves korom óta dolgozom, felnőttként érettségiztem, majd végeztem el munka mellett a főiskolát.
30 év alatt 2 hetet összesen nem voltam betegállományban és mit tesz Isten, bizony problémát jelentene csak úgy előkapnom 30ezerFt-ot.
Viszont ha te ISMERETLENÜL ilyen véleménnyel vagy a kérdezőről, akkor végképp nem értem, hogy miért támadod, ha nem akar szülni?
... ráadásul a kérdése nem is arra irányult, hogy közvéleménykutatást tartson, hogy kinek tetszik, vagy nem tetszik a döntése.
Nem is értlek igazán!
(Döbbenetes, ahogy páran kotorásznak a másik pénztárcájában, méhében, ágyában ....)
remélem a kedvezményes ár magában foglalja a művi meddővé tételt is.
gyesre szült, magyarul a semmire, ehhez is csak gratulálni tudok. miért van az hogy aki felelősségteljes, az képes 2 nyamvadt évet ledolgozni mielőtt elkezdene szaporodni? még minimálbérre is több a gyed mint a gyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!