Aki abortuszra kêszül miêrt mondja azt, hogy vêdekezês mellett fogant?
1. Tényleg védekezés mellett lett terhes.
2. Nem akarja extra mocskolódásnak kitenni magát az oldalon.
3. A elvetett magzatnak nagyon mindegy, mit mond a fogantatása körülményeiről.
Azért mert ezen az oldalon az emberek 90%-a úgy beszél egy abortuszra készülő nővel/nőről, mint ahogyan te.
Vagy mert valóban védekezés mellett lett terhes (ezer helyen olvasom, hogy Pharmatexet véltek védekezésnek - na az gyakorlatilag nem az, de ezt sokan nem tudják).
Ja, és helyesen: embrió, nem gyerek, abortált, nem megölt.
Ha valaki missed ab.on esik át, akkor neki nem mondják azt, hogy meghalt a gyereked, ott sokan eufemizálnak, no meg persze nem is volna igaz. Akkor -ha már tisztelet- tiszteljünk meg mindenkit azzal, hogy az alapszintű biológia tudás mellett elvárható fogalomhasználatot alkalmazunk, és nem aposztrofáljuk a várandósság ezen stádiumában tartó embriót gyereknek.
# 3/4
Meghalt gyereket nem lehet még egyszer megölni, azért nem gyilkosság az.
A sz.ra azt mondhatod, hogy csoki de attól még csak s.ar marad.
Oh, mert én hogy beszéltem róluk? Talán valami csúnyát mondtam?
Egyébként én is védekezés mellett lettem terhes ( nem pharmatex) de én bizonyítani is tudom, mert van róla papírom.
Csak egy példa: anyukám 29 éve szedett fogamzásgátlót, mégis terhes lett velem.
Amúgy a stílusod engem is zavar. Ha te magad védekeztél, mégis terhes lettél, akkor ez mással nem fordulhat elő? Még egy észrevétel: minden védekezési formára ráírják, hogy nem nyújt 100%-os védelmet.
Mert tényleg foganhat védekezés ellenére is, de az ilyen magzatok aránya igen csekély.
A többség azért, mert tökéletesen tudja, az állítása ellenőrizhetetlen, de arra jó, hogy a felelősséget lepasszolja magáról. Ha sokszor mondja, vagy leírja, talán maga is elhiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!