Aki abortuszra kêszül miêrt mondja azt, hogy vêdekezês mellett fogant?

Figyelt kérdés
Az esetek 90% a ezt mondja , legalábbis ezen az oldalon. Miêrt nem tiszteli meg annyival a megõlni kivánt gyerekêt, hogy beismerje, igeni êsz nêlkül szexelt???

#abortusz #magzat #vêdekezês
2014. febr. 28. 13:39
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

1. Tényleg védekezés mellett lett terhes.

2. Nem akarja extra mocskolódásnak kitenni magát az oldalon.

3. A elvetett magzatnak nagyon mindegy, mit mond a fogantatása körülményeiről.

2014. febr. 28. 13:45
 2/31 anonim ***** válasza:
89%

Azért mert ezen az oldalon az emberek 90%-a úgy beszél egy abortuszra készülő nővel/nőről, mint ahogyan te.

Vagy mert valóban védekezés mellett lett terhes (ezer helyen olvasom, hogy Pharmatexet véltek védekezésnek - na az gyakorlatilag nem az, de ezt sokan nem tudják).

2014. febr. 28. 14:29
 3/31 anonim ***** válasza:
86%

Ja, és helyesen: embrió, nem gyerek, abortált, nem megölt.

Ha valaki missed ab.on esik át, akkor neki nem mondják azt, hogy meghalt a gyereked, ott sokan eufemizálnak, no meg persze nem is volna igaz. Akkor -ha már tisztelet- tiszteljünk meg mindenkit azzal, hogy az alapszintű biológia tudás mellett elvárható fogalomhasználatot alkalmazunk, és nem aposztrofáljuk a várandósság ezen stádiumában tartó embriót gyereknek.

2014. febr. 28. 14:31
 4/31 anonim ***** válasza:
74%
Mert azzal mentegeti magát, az itteni semmire szülők 90 % is azt írja.
2014. febr. 28. 18:27
 5/31 anonim ***** válasza:
7%

# 3/4

Meghalt gyereket nem lehet még egyszer megölni, azért nem gyilkosság az.

A sz.ra azt mondhatod, hogy csoki de attól még csak s.ar marad.

2014. febr. 28. 18:33
 6/31 A kérdező kommentje:

Oh, mert én hogy beszéltem róluk? Talán valami csúnyát mondtam?

Egyébként én is védekezés mellett lettem terhes ( nem pharmatex) de én bizonyítani is tudom, mert van róla papírom.

2014. febr. 28. 18:37
 7/31 anonim ***** válasza:
97%
Hát nem tudom... Nekem is kicsit fura néha, hogy ilyen rengetegen esnek teherbe védekezés mellett. Engem azért megdöbbent, hoyg ennyire megbízhatatlan lenne. Fene tudja...
2014. febr. 28. 19:12
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Csak egy példa: anyukám 29 éve szedett fogamzásgátlót, mégis terhes lett velem.

Amúgy a stílusod engem is zavar. Ha te magad védekeztél, mégis terhes lettél, akkor ez mással nem fordulhat elő? Még egy észrevétel: minden védekezési formára ráírják, hogy nem nyújt 100%-os védelmet.

2014. febr. 28. 22:07
 9/31 anonim ***** válasza:
32%
Azért 29 évvel ezelőtti gyógyszert ne hasonlítsuk össze a maival. Persze, hogy ráírják egyrészt ezzel védik magukat a hülyék ellen másrészt ha a nő beveszi megfelelően a gyógyszert a férfi meg húz óvszert akkor esélytelen a gyerek.
2014. febr. 28. 22:11
 10/31 anonim ***** válasza:
81%

Mert tényleg foganhat védekezés ellenére is, de az ilyen magzatok aránya igen csekély.

A többség azért, mert tökéletesen tudja, az állítása ellenőrizhetetlen, de arra jó, hogy a felelősséget lepasszolja magáról. Ha sokszor mondja, vagy leírja, talán maga is elhiszi.

2014. márc. 1. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!