Komoly kérdés, nem porvokáció. Nem lenne egyszerűbb védekezni normálisan mint abortuszra menni?
Értem ezalatt, hogy óvszert rendesen az elejétől felhúzni, figyelni rá, hogy ne szakadjon ki. A végén ellenőrizni, hogy nem-e lukadt ki. Gyógyszernél pontosan bevenni, ha antibiotikumot szed valaki, mellette kiegészítő védekezést használni. Nem elhinni olyan meséket, hogy szoptatás alatt nem eshetünk teherbe. Megszakításos védekezésről ne is beszéljünk...
Biztos van olyan, aki mindent szabály betartása mellett lett terhes. De tényleg mindenki aki abortuszra ment így járt? Nem lenne egyszerűbb gondolkodni előtte?
Mert csak a szomszédot ütheti el a busz engem nem,hozzá állás van nagyon sok emberben.
Én sem hiszek az ilyen nagy számú "véletlen" gyerekben.Én ismeretségi körömbe legalább 10 ilyen véletlen gyerek van. Mintha divat lenne azt mondani.
Elkötésben viszont nincs igazad,nem tudhatom mit hoz még az élet lehet fiatal szülők 5-10 év múlva akarna még egyet vagy akár meg is halhat az egyik szülő és az új párkapcsolatban akar még egy gyereket.
Persze, de ezt az ember lesz..ja.
Röhögjetek ki! 14 éve vagyok együtt a párommal. Csak óvszert használtunk. Nem volt sosem gond. Nincs "próbából berakom", meg "úgysem lesz baj". nem kísértjük a sorsot. Eksön végén ember leveszi a cuccot, rápillant, megnézi a tartalmát, nyugtázza. Sosem kellett rettegni!
na, lehet így is csinálni!!!!
De, nyilvánvalóan az lenne a normális, hogy az ember felelősségteljesen védekezik, hogy ne kelljen abortuszra mennie.
Viszont azt se állítsuk már, hogy ha ennyire hülye volt és megesett a dolog, akkor mondjuk egy 14 évesnek vagy két otthonélő munkanélkülinek jobb vállalni a gyereket, mint elvetetni.
Mert igen, az 1. pont a védekezés. Ha ez nem jött össze, akkor viszont csak két rossz közül lehet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!