3,5 hónap után csökken a tejem, visszajöhet még normálisan?
Pár napja észrevettem, hogy már nem durrannak úgy be a melleim, kevesebb a tej. A jobb mellem még éjszaka sem lesz teltebb, vagy nem annyira, mint eddig.
Mit csináljak? Szedjek valami bogyót? Most elkezdtem Laktoherbet inni, de nem lett sokkal jobb.
Igény szerint szoptatok, és a babám amúgy jó evő, nem szeretném, ha pótlás kéne a tej mellé.
Kedves Kérdező,
hasonló cipőben járok én is, nekünk 3 hónapos a babánk, eddig igény szerint szoptattam, viszont egyre kevesebb tejet tudok adni a gyerkőcnek, így hozzá kell táplálnom tápszerrel egy hete lassan (hozzáteszem többet kíván enni, mint amennyit a tankönyvek alapján igényelnie kellene). Nekem sajnos nem használt a tejfakasztó tea már, de remélem Te sikerrel fogsz járni. A mellszívásról meg annyit, hogy a babánál jobb soha sem lesz, és ha az Ő szívására nem termelődik több, akkor valószínűleg a kézi vagy gépi mellszívóval sem fog működni. Ettől függetlenül azért ne add fel ha még bírod, mert sokan mondják minden agyban dől, csak ne stresszelj rá.
köszönöm a hasznos válaszokat és a kedvességeteket, mindenkinek ment a zöld kéz! És bocsánat, hogy csak most tudok válaszolni.
Istennek hála, a helyzet normalizálódott, most újra bőven van tej. Nem tudom, mi volt ez, hogy kevesebb lett hirtelen, de úgy tűnik, csak időszakos dolog volt. A babám súlya is szépen gyarapszik.
Köszi még egyszer. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!