Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szerintetek 4,5 hónap szoptatá...

Szerintetek 4,5 hónap szoptatás elég a kislányomnak?

Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 15:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat hónapot szoktak javasolni, de ezt neked kell érezned.
2013. dec. 1. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem, ajánlott legalább 6 hónapig kizárólagosan szoptatni és egy éves korig mellétáplálva szoptatni.
2013. dec. 1. 16:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha választhatsz, hogy szoptatod-e vagy sem, akkor szerintem tarts ki még egy kicsit! Ha nem, akkor persze adott a helyzet. Miért merült fel benned a kérdés? Nem szeretsz/tudsz/akarsz tovább szoptatni? Én még csak három hete szoptatok, elképzelni sem tudom, hogy csinálom még hónapokig, de nem gondolok bele, csak csinálom. De nem a szívem csücske...
2013. dec. 1. 16:09
 4/7 A kérdező kommentje:

#3 Az elején fájdalmas volt, már nem az. Tejem is van.

Most attól tartok, hogy butaságot csináltam. Körülbelül 1 hete kevesebbet szoptatom és tápszert kap mellé.

Azért gondoltam hogy abbahagyom, mert félek hogy újra terhes leszek. szedtem szoptatás mellett szedhető fog.gatlót, de az nem vált be, rosszul éreztem magam tőle

2013. dec. 1. 16:26
 5/7 anonim ***** válasza:
6 hónapos koráig már csak másfél hónap van. Peches esetben is csak 2 peteérés. Szerintem ezt simán meg lehet oldani óvszerrel, vagy más védekezési módszerrel. Rengeteg féle van.
2013. dec. 1. 16:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, azon gondolkodok hogy akkor folytatom. amíg lehet
2013. dec. 1. 16:33
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Védekezni lehet spirállal/óvszerrel is (ezeket írom, mert ezek a legbiztonságosabbak). Ha van tejed felesleges abbahagyni a szoptatást (főleg ha semmilyen ellenérzésed nincs ezzel kapcsolatban), fél éves koráig minimum, de a legjobb, ha 1 éves koárig is kitartasz (persze akkor már nyilván enne is mellette szépen lassan rendes ételeket).
2013. dec. 1. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!