Három sikertelen lombik után szeretném normálisan kivizsgáltatni magam. Milyen irányban menjek?
Azért a lombibkok előtt alaposan kivizsgálnak, nem?
Mi most készülünk a második inszemre (az elsőből lett 4 évvel ezelőtt a fiunk), de A-Z-ig kivizsgálnak minket, újra meg kell csinálni az átjárhatóságit is stb.
Endokrinológus látott?
Esetlek IR lehet, amit nem minden meddőségiben vizsgálnak.
Mi egyébként a RÓbert Károlyba járunk (ahogy 4 éve is).
Szia!
Nekünk a 4. lombik sikerült, egy babánk született!:)
Nálunk is a páromnál volt a gond (azoospermia), és a 3. lombiknál álltunk meg, hogy engem is alaposan kivizsgáljanak. (Sajnos nem mindig van alapos vizsgálat a lombik előtt; intézménytől függ!)
Van egy ingyenesen letölthető e-könyv, a baba-lombikból, ami leírja, milyen vizsgálatok kellhetnek még:
Ez alapján indultam el.
Minden oké volt nálam (legfontosabbakat említsem: génvizsgálat, átjárhatósági, méhtükrözés), majd kiderült, amire egyáltalán nem számítottam: IR! Ezzel az a Meddőségi nem foglalkozott, ahová jártam, de szerencsére gyógyszerrel és életmód-változtatással 1/2 év alatt rendeződött az érték.
Sok sikert kívánok!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!