Van aki menstruációs görcsöket (mindjárt megjön érzést) érzett a beültetés után és mégis sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Ha volt valaki így,meddig éreztétek?Én már beültetés másnapjától(Most vagyok a 6.napon)2013. nov. 27. 20:51
1/18 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy az első 2-3 napban intenzívebb volt,most már enyhébb és csak néha érzem.
2013. nov. 27. 20:54
2/18 anonim válasza:
ez telejsen természetes és nem ezen mulik hogy sikerül-e. A legtöbb nönek vannak ilyen tünteti a hormonok miatt.
3/18 anonim válasza:
nekem Nov.1-én volt fagyasztott beültetésem,beültetés után már a 6.napon pozit teszteltem.Tüneteim ez a mindjárt megjön érzés volt és hasszurka.Sajnos megszakadt valami és pár nap mulva már nega volt a tesztem.Nagyon drukkolok!Hányadik napon vagy?
4/18 anonim válasza:
utolsó! 6. napon még lehet a gyógszer miatt amiben van HCG. vagy elötte napon volt már negativ teszted? csak mert akkor mérvadó az a pozitív teszt.
5/18 A kérdező kommentje:
6. napon vagyok és egyre ritkábban érzem ezt az érzést hol kicsit intenzívebb de nem erős hol pedig csak nagyon enyhe.Cicibimbóim eléggé fájnak és a melleim oldala majdnem a hónaljamnál.Beültetés után éreztem a méhemnél 2 helyen éles szúrást pár percig.Nagyjából ennyi az összes tünet!
2013. nov. 27. 21:53
6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkot,mindenképpen beszámolok majd a fejleményekről és az eredményről!:)
2013. nov. 27. 21:54
7/18 anonim válasza:
Előtte nem teszteltem.és igenis mérvadó,mert az orvosom is látta az uh-n,h elindult valami.Ugyanis a jobb petefészkem meg volt nagyobbodva és volt sárgatestem.Ha nem indul el terhesség akkor a sárgatestek össze vannak esve és nem kezzd el nőni a petefészked.A hcg szuri az 2nap mulva sehol sem volt,ezt az orvos is tudja.De én már kitapasztaltam tesztekkel,h a hcgből mikor mennyi ideig mutatható ki.
8/18 anonim válasza:
Utolsó vagyok,ez a hőnaljnál való fájdalom nagyon jo,énis éreztem,de amikor elmentek a babák onann megszünt minden tünetem.Nagyon drukkolok!!!
9/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen biztató válaszokat és a drukkot!:)Ma már kevesebbet görcsölt a hasam és elég jelentéktelen is volt de azért kicsit aggódok miatta,viszont a cicim eléggé érzékeny de hol alábbhagy hol pedig jobban fáj!Szerintetek mikor érdemes először tesztelni?
2013. nov. 28. 18:58
10/18 anonim válasza:
Mi első lombikunkra készülünk Győrben. Nekem azt mondták: 3 mapos transzfernél a 9. napon, 5 napos transzfernél a 12. napon leghamarabb. Szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!