Van aki menstruációs görcsöket (mindjárt megjön érzést) érzett a beültetés után és mégis sikerült a baba?
Figyelt kérdés
Ha volt valaki így,meddig éreztétek?Én már beültetés másnapjától(Most vagyok a 6.napon)2013. nov. 27. 20:51
11/18 anonim válasza:
Nekem et+6.napon mutatta már.Hányadik napon vagy?
12/18 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek köszönöm de nem fordítva akartad írni hogy 3 napos embriókkal 12.,5 naposakkal pedig 9. napon lehet leghamarabb tesztelni?Utolsó,most vagyok ET.8.napon.Ti mit éreztetek ennyi naposan?
2013. nov. 29. 21:14
13/18 A kérdező kommentje:
3 napos embriókkal!
2013. nov. 29. 21:14
14/18 anonim válasza:
mi a helyzet?teszteltél már?Mutatnia kellene már halványan,drukkolok
15/18 anonim válasza:
Szia! Nekem a beültetés 5.napjától a 12.napig voltak enyhe görcseim,a mellem is nagyon fájt és a 8.napon délután,igaz halványan de pozitívat teszteltem.
16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a drukkokat de bekövetkezett amitől féltem!A második lombik is sikertelen, ET.10.nap megjött! :(
2013. dec. 4. 15:32
17/18 anonim válasza:
Nagyon sajnálom.....:-(
Tartsatok ki; a következő biztosan sikerülni fog!
18/18 anonim válasza:
Én a beültetést követően kb. egy héttel folyamatosan azt éreztem, hogy meg fog jönni. Aztán mivel nem jött, csináltam egy tesztet - és pozitív lett. Persze még ekkor sem akartam elhinni, hogy összejött, de a Kaaliban aztán megerősítették :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!