Volt aki beültetés után negatívat tesztelt, mégis terhes volt? Én a 13. napon vagyok és A clearblue negatív lett. Vérzés sehol.
Figyelt kérdés
2009. márc. 1. 18:09
1/4 anonim válasza:
szerintem akkor sikerült, a clearblue egy drága, de egyáltalán nem érzékeny teszt, szerintem vegyél 10-e qupidot, az már kimutathatja hamarabb.
2/4 A kérdező kommentje:
Neked volt már ilyen tapasztalatod?Én végigbőgtem az egész napot,nincs különösebb tünetem,csak derékfájás mellfeszülés,enyhe görcsök de annyira kiborított ez a teszt,hogy már feladtam mindent.Különben kapok progeszteron szurit,nem lehet ,hogy attól késik a mensim?
2009. márc. 1. 18:31
3/4 anonim válasza:
Szerintem is tesztelj 10-es érzékenységüvel!Remélem kismami vagy!!
4/4 anonim válasza:
nyugi, 13. naponn ezek jó tünetek, tesztelj egy érzékenyet reggel és bízzunk abban, hogy pozitív lesz, nagyon ígéretes, amit írsz.
de ha mégsem baa van ebben a hónapban összejön legközelebb, hiszen kezelnek, bízz abban, hogy így is úgy is sikerül, én az első gyerekre ráparáztam, fél évbe telt mire jött, pedig minden ok volt, most a tesó azonnal sikerült, ez a lélek hatalma, amit Te is biztos tudsz, de hidd el Veled van/vannak a babáid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!