Aki abortuszra kêszül miêrt mondja azt, hogy vêdekezês mellett fogant?

Figyelt kérdés
Az esetek 90% a ezt mondja , legalábbis ezen az oldalon. Miêrt nem tiszteli meg annyival a megõlni kivánt gyerekêt, hogy beismerje, igeni êsz nêlkül szexelt???

#abortusz #magzat #vêdekezês
2014. febr. 28. 13:39
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 11-es! Mélyen egyetértek veled! Az én hajdani "embrióm" most édesen szunnyad mellettem. Soha a terhességem alatt, még egy röpke pillanatra sem jutott az eszembe, hogy Ő nem ember. Akkor sem, mikor még csak a szíve sem vert. Az én szívem vert érte is és az én testem táplálta. Ő már akkor is Ő volt, mikor pár mm-es volt csupán. Ő belőlem lett és a páromból. Bármikor is megkérdőjelezni emberi mivoltját olyan, mintha a saját létezésünket kérdőjeleznénk meg. Harsogják, hogy ne ítélkezzünk azok felett, akik abortuszra mennek vagy abortuszt végeznek, de akkor ők miért mondhatnak ítéletet arról, hogy ki ember és ki nem az? Szánalmas világban élünk és csak remélni tudom, hogy egyszer majd megbecsüljük az életet, mert az valóban páratlan és gyönyörű. Azt is remélem, hogy eljön egy olyan kor, amikor sem anyagi sem egyéb okok ben fognak embereket abortuszra ösztönözni. De ez utópia...
2014. márc. 3. 03:36
 22/31 anonim ***** válasza:
81%

Nagyszerű. Ti nem csináltatok abortuszt és soha nem is fogtok. Most veregesd vállon magad, hogy te ilyen emberséges vagy, dőlj hátra és lehetőleg ne vájkálj mások magánéletében. Ez a kérdésre is vonatkozik.

Elnézést, ha a válaszom helyenként kissé gúnyosra sikerült, de nem tudom felfogni, hogy miért kell azzal törődni, hogy a másik mit mond indokként az abortuszára. Nem lehet, hogy esetleg azért momdja azt, mert az az igazság?

De most őszintén, neked nem mindegy, hogy ki mit mikor miért mivel hogyan?

2014. márc. 4. 13:00
 23/31 csakegynevtelen válasza:

Nézzük először anya példáját...a nagyobbik öcsémnél kiszakadt a gumi...a kisebbik öcsém 17hetesen derült ki h anya terhes teszem hozzá gyógyszer mellett...na a hugommal meg hurok mellett lett anya terhes ja és ugyanabba a méhbe volt egy 6héttel fejlődésben lemaradott magzat.

És a saját példám ismét egy kiszakadt óvszer miatt..ahogy megtörtént a dolog azonnal szoltam anyának másnap voltunk nőgyógyásznál alkalom utánit kiiratni és nem használt az sem...

2014. márc. 11. 16:01
 24/31 A kérdező kommentje:

Hát ez nagyszerű. Akkor jól ismernek titeket a nőgyógyászok, gondolom 2 havonta jártok kapartatni. (hahaha)

Esetleg az nem fordult meg a fejetekben, hogy kombinált módszerrel Bszatok? Ja, nem mert gondolom már megszokástol is kapartatni jártok... hú de böszme emberek vannak. És akkor még sajnáltatják magukat...

2014. márc. 11. 16:15
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom kérdező, te normális vagy?!
2014. márc. 11. 16:52
 26/31 A kérdező kommentje:
Én tőlem kérdezed? Aki tudja hogy egyféle védekezés mellett terhes lesz, az miért nem védekezik 2 féle módszerrel???? Ja, mert már megszokta hogy abortuszra jár...
2014. márc. 11. 17:28
 27/31 anonim ***** válasza:
95%

Igen, tőled kérdeztem. Mer túgy beszélsz, hogy hitler megirigyelhetné, komolyan.

Egyébként meg, el kell keserítselek, mert a gőz miatt, ami elhomályosítja a szemed, elfelejtettél szöveget értelmezni. Mivel a válaszoló, akit valami megmagyarázhatatlan aberrációd miatt egyből pellengérre állítottál, mindhárom testvére nemét meghatározta, ezért valószínű, hogy senki sem meg egy abortuszra sem.

Komolyan mondom, döbbenet, hogy milyen emberek vannak. Egyébként meg, megjegyezném, hogy a stílusod alapján a böszme az te vagy, nem pedig bármelyik válaszoló. Csak jelzem.

2014. márc. 11. 17:49
 28/31 anonim ***** válasza:
78%
talán azért, hogy eggyel kevesebb támadási felületet adjon az akkora b a r m o k n a k mint te!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014. márc. 16. 23:47
 29/31 A kérdező kommentje:

*egyel

Te barom :D

2014. márc. 17. 17:04
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg nem futsz százzal...........Előre sajnálom a gyerekedet, hogy ilyen kretén anyja lesz!!
2014. márc. 23. 00:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!