Második abortusz védekezés mellett?
hiába reklámozzák ezeket a készítményeket... nem jók. óvszert kell használni, ha az sem megy (mi a barátommal rengeteget próbálkoztunk sok fajtával, nem tudjuk használni, bénák vagyunk) akkor gyógyszer. az a legbiztosabb.
ne foglalkozz azzal, hogy viselkednek a kórházi dolgozók, vagy ki néz rád csúnyán. nincs joguk ítélkezni más élete felett, amikor nem tudnak minden részletet.
én is voltam ilyen helyen igaz, csak gyanúval, rögtön megkaptam egy kiégett beképzett vén ápolótól, hogy ez az eredménye a felelőtlenségnek (nem voltam az. egyszerűen elszakadt az óvszer, ezután tértünk a gyógyszerre hozzáteszem, mi is 20 évesen).
ha semmiképp nem tudod vállalni, akkor nem tudsz jobbat, esetleg azt, hogy kihordod és örökbe adod.
én azt hiszem ezt csinálnám, de az én vagyok
Eselyes, hogy senki nem lesz veled kedves, sot....
Beszelj a nogyogyaszoddal, keressetek egy jo vedekezesi modszert. A pharmatex/megszakitas es hasonlok semmire se jok.
Meg gondolom nem is teljesen úgy használja mindenki, ahogy kell. Pl. a barátnőm mondtam nem rég: ok, rá volt írva, hogy várjunk (mit tudom én) fél órát, de nem. hihihi.
Akkor h.lye vagy és kész, drága barátném. Ő is azt hiszi, hogy védekezés melletti áldozat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!