Második abortusz védekezés mellett?
Belegondoltál, mit kockáztatsz?
Lehet, hogy SOHA többé nem esel teherbe....
azért annál a kúpnál meg mindig jobbak az óvszerek védekezés céljából.
ne számíts szép szavakra hiszen a mai világban sok anyuka küzd azért hogy teherbe essen vagy hogy anya legyen és mások meg csak úgy járnak abortuszra mintha jegyet osztogatnának rá ingyen.Ellene vagyok az abortusznak de soknak igazuk van abba hogy akkor akár szeret akár nem a párod húzzon zoknit.
"úgyhogy még nagyon korai lenne."
Utána meg lehet, hogy soha nem lesz. Úgyhogy ezt az érvet "korai" törölni kell a töprengésből.
Szia!
Egyértelműek a válaszok. Felelőtlen voltál, gyakorlatilag nem védekeztél igazán, rövid időn belül, persze hogy lekezelően fognak veled bánni még az orvosok is, most már okkal.
Végy egy nagy levegőt, és most már jól gondold át a dolgokat. Ha tényleg nem tudod/nem akarod megtartan a babát, akkor hiába mondom neked, hogy az is egy leendő élet, jól gondold át, te már döntöttél. Akkor csináld végig az utadat, de ne várj pátyolgatást senkitől.
A jövőben meg védekezz rendesen, gyógyszer, óvszer, vagy akár a 3 hónapos injekció, a te esetedben már nagyon biztosra kell menni.
Nekem nem volt abortuszom, csak missed ab, vagyis elhalt terhességet kellett ilyen úton befejezni, hát te is tudod a műtét előtt aláíratnak veled egy papírt a lehetséges szövődményekről, hát a te testedre nézve is kockázatos dolog, csak emélni lehet, hogy a későbbiekben nem lesz nyoma, lehet majd gyereked.
A kórházban meg tudod én is ott várakoztam az abortuszra várók között, nem volt ráírva az arcomra, hogy én elvetéltem, s mikor bementem a műtőbe, a műtős lekezelően végigmért: na még egy ilyen felelőtlen fruska! Az orvos úgy szólt rá, hogy itt missed ab. Mert gondolom ahol nap mint nap megcsinálnak jópár abortuszt, ott már belefásulnak a dolgoók, ezt megértheted.
Szerintem most ne ez legyen a legnagyobb problémád, hogy lekezelően fognak veled bánni, hanem a jövő, hogy mi lesz ezután, és most már okosabb legyél!
1-es vagyok én 20 évesen szültem . Párommal mi is 5 éve vagyunk együtt ! Saját ház , stb. Jó anyagiak. Nem érdekelt a suli, a gyerekem ezerszer fontosabb ! Életem legjobb döntése volt hogy megtartsák. Mondjuk kb 1 percig merült bennünk fel a gondolat hogy elvetessünk...
Annyiból másabb nálunk a helyzet hogy tényleg jol élünk. Soha nem kell majd azon aggódni hogy nem lesz mit enni stb! A gyerekem ugy fog felnőni higy mindet megkap. Egyébként amikor teherbe estem pont rossz volt a helyzetünk el kellett adnunk a szállodánkat hogy uj dologba kezdjünk es legyen penzunk. Nagyon nehéz döntés volt, de mi a babát választottuk! DE! Ha most nem lenne ilyen jo a helyzet akkor is megtartottuk volna ! Mindent meglehet oldani. Mindenből lehet olcsón venni. Lehet spórolni ! Nekem nem volt korai. Mindig fiatal anyuka akartam lenni. Es szerintem tok jo hogy nem görbe bottal megyek a lányom ballagasara! 38 éves leszek amikor ő 18. Sokan 38 évesen szülik az első gyereket :D azert írtam ezt le neked, mert 20 évesen megtartottam a babát . Aki most 11 honapos . Es imàdom! Borzasztóan anyàs . Imád engem állandóan követ mindenhova *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!