Második abortusz védekezés mellett?
Figyelt kérdés
Sajnos decemberben volt egy abortuszom. (Aláírom hogy akkor nem védekeztünk szoval megérdemeltem :( ) most viszont védekezés mellett megint terhes lettem (Pharmatex hüvelykúp) Sajnos ahogy decemberben, úgy most se tudom megtartani a babát. Esti gimibe járok, mellette dolgozok úgyhogy még nagyon korai lenne. 5 éve vagyunk együtt a párommal. Mindketten 20 évesek és még tanulunk. Nagyon szomorú vagyok hogy védekezés mellett estem teherbe újra. Mire számítsak? Megint mindenki lekezelően fog velem viselkedni? :( Köszönöm előre a válaszokat.2014. szept. 28. 18:31
21/30 anonim válasza:
Kérdező, most megúsztad...gondold át a jövőre vonatkozó védekezési módokat!
22/30 anonim válasza:
Én örülök neki, hogy így alakult, legyen ez intő jel a megfelelő védekezésre. Ha még pár évig várhat a baba, akkor a legjobb a fogamzásgátló gyógyszer szedése, vagy az óvszer.
Minden jót neked!
23/30 anonim válasza:
Ennek nagyon örülök,de nagyon remélem,hogy ezek után normálisan fogsz védekezni, pl gyógyszer vagy óvszer, és mellé kiegészítő fogamzásgátló és akkor nem kell mégegyszer kiírni ilyen kérdést!
24/30 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, mert nem normális a 2 hét késés. Akár még vetélés is lehet, bár ez téged ugysem zavarna. És védekezz máshoz, feltévenha nem akarsz abortuszra menni
25/30 anonim válasza:
Én is azt hallottam, hogy nagyon lekezelőek, de kérdem én! Hogy ítélkezhet valaki , aki nem is tudja,hogy hogy történt és főleg abba ne szóljon- szerintem- senki bele ,hogy megtartod-e! Hisz majd ő fog enni adni neki!?
26/30 anonim válasza:
Óvszer és fogamzásgátló tabletta.
27/30 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy nem vagy terhes? A menstruáció nem jelent semmit, babám!
Amúgy a pharmatexet felejtsétek el, lószrt sem ér, Gumi, vagy gyógyszer - rendesen szedve! - a tuti!
28/30 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet is, ami negatív lett.
2014. okt. 3. 10:41
29/30 anonim válasza:
Mi jogon bannak az emberrel lekezeloen?
Ez a munkaja, penzt kap erte, fogja be a szajat es csinalja. Ha nem tetszik ne menjen ilyen teruletre dolgozni, menjen fogorvosnak, ful-orr-gegesznek stb.
Ezek a beszolok csak elvezik, hogy most valakinel erkolcsosebbek es itelkezhetnek - legalabbis szerintuk...
30/30 anonim válasza:
Mi jogon? Azon a jogon, hogy a szülész-nőgyógyász arra esküdött, hogy az új élet világra jövetelében segít, nem pedig ártatlan gyerekek abortálásában. Ez egy szép szakma és rengeteg orvos éppen ezért nem vállal abortuszt. Ne hogy már az legyen ennek a szép és nemes szakmának a célja, hogy gyilkoljanak. Érdekes lenne: "Legálisan akarsz gyilkolni,esetleg pszichopata hajlamaid vannak? Gyere szülész orvosnak! "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!