A párommal az abortusz mellett döntöttünk Gyes és családi pótlékot kapok! Ebben az esetben is kedvezményes az abortusz? Vagy nem mentesülök és a teljes árát meg kell fizetnem?
Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 17:44
51/72 anonim válasza:
Hat igen vedekezes draga abortusz olcso
Azert az abortusz kesobi kovetkezmenye nagyon draga pl mehszaj gyengeseg koraszules lepeny rossz helyre tapadasa acherman syndroma lombik stb na ezek draga dolgok
52/72 anonim válasza:
Hogy lehet ilyet írni, hogy a védekezés megfizethetetlen? Három havi fogamzásgátlóm 7000 Ft, de van ennél olcsóbb gyógyszer is. Aki nem tud rá ennyit szánni az inkább ne szexeljen. Nehogy már ezen spóroljon az ember.
53/72 anonim válasza:
Utolsó!
Nehogy már egy vadidegennek bármi joga vagy közé legyen abba beleszolni, hogy ki mikor és mit csinál, pláne ha ez a szexuális élet vagy a saját teste feletti önrendelkezés. Neked nem sok a 3 havi 7e, másnak még rengeteg.
54/72 anonim válasza:
Akkor menjenek csak abortuszra.
Tényleg igaz, hogy a cigi ott van összesnek a szájában, ami napi 1000 Ft-ba kerül. Undorító... Gondolom kedves utolsó te is csak megszakítással "védekezel".
55/72 anonim válasza:
Lapozz vissza, drága és keresd meg, bár közöd ehhez sincs: írtam, hogy fogamzásgátlót szedek, csak nálunk 6 havi adag 12 euró, Magyarországon meg a 3 havi is 7000 forint.
56/72 anonim válasza:
Mire ilyen nagy a pofád és vagy ilyen lekezelő? Arra, hogy külföldön laksz?
57/72 anonim válasza:
53as, ok, de akkor ne a mi befizetett adónkból kapartasson. perkálja csak ki a teljes árat a gyereke megöléséért.
58/72 anonim válasza:
Ja. Vagy inkább tartsa meg és a te adodbol kapja a gyest, csaladipotlekot, rendszeres gyermekvedelmit, később majd az FHT -t. Agyad az sok van, utolsó.
59/72 anonim válasza:
Igen, de lehet hogy az a gyerek, akit az én adómból kapartat ki, később, bár az én adómból nőne fel, lehet egy innovációjával megmentené az én vagy csalástagom életét. Én nem támogatom a gyilkosságot mint te 67%-os
60/72 anonim válasza:
Ki mondta, hogy támogatom a gyilkossagot? Még véletlenül se. Sőt, ha rajtam múlna, a halálbüntetést is vissza állítanám a gyilkosoknak. Az abortusz viszont nem gyilkosság, úgyhogy nem is értem, hogy kapcsolódik egyáltalán ehhez a kérdéshez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!