Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A párommal az abortusz mellett...

A párommal az abortusz mellett döntöttünk Gyes és családi pótlékot kapok! Ebben az esetben is kedvezményes az abortusz? Vagy nem mentesülök és a teljes árát meg kell fizetnem?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 17:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
38%

Hat igen vedekezes draga abortusz olcso

Azert az abortusz kesobi kovetkezmenye nagyon draga pl mehszaj gyengeseg koraszules lepeny rossz helyre tapadasa acherman syndroma lombik stb na ezek draga dolgok

2016. szept. 2. 21:29
 52/72 anonim ***** válasza:
42%
Hogy lehet ilyet írni, hogy a védekezés megfizethetetlen? Három havi fogamzásgátlóm 7000 Ft, de van ennél olcsóbb gyógyszer is. Aki nem tud rá ennyit szánni az inkább ne szexeljen. Nehogy már ezen spóroljon az ember.
2016. szept. 3. 10:48
 53/72 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó!

Nehogy már egy vadidegennek bármi joga vagy közé legyen abba beleszolni, hogy ki mikor és mit csinál, pláne ha ez a szexuális élet vagy a saját teste feletti önrendelkezés. Neked nem sok a 3 havi 7e, másnak még rengeteg.

2016. szept. 3. 11:30
 54/72 anonim ***** válasza:
35%

Akkor menjenek csak abortuszra.

Tényleg igaz, hogy a cigi ott van összesnek a szájában, ami napi 1000 Ft-ba kerül. Undorító... Gondolom kedves utolsó te is csak megszakítással "védekezel".

2016. szept. 3. 12:02
 55/72 anonim ***** válasza:
73%
Lapozz vissza, drága és keresd meg, bár közöd ehhez sincs: írtam, hogy fogamzásgátlót szedek, csak nálunk 6 havi adag 12 euró, Magyarországon meg a 3 havi is 7000 forint.
2016. szept. 3. 12:14
 56/72 anonim ***** válasza:
7%
Mire ilyen nagy a pofád és vagy ilyen lekezelő? Arra, hogy külföldön laksz?
2016. szept. 3. 12:24
 57/72 anonim ***** válasza:
12%
53as, ok, de akkor ne a mi befizetett adónkból kapartasson. perkálja csak ki a teljes árat a gyereke megöléséért.
2016. szept. 5. 10:56
 58/72 anonim ***** válasza:
62%
Ja. Vagy inkább tartsa meg és a te adodbol kapja a gyest, csaladipotlekot, rendszeres gyermekvedelmit, később majd az FHT -t. Agyad az sok van, utolsó.
2016. szept. 5. 13:02
 59/72 anonim ***** válasza:
13%
Igen, de lehet hogy az a gyerek, akit az én adómból kapartat ki, később, bár az én adómból nőne fel, lehet egy innovációjával megmentené az én vagy csalástagom életét. Én nem támogatom a gyilkosságot mint te 67%-os
2016. szept. 5. 13:27
 60/72 anonim ***** válasza:
57%
Ki mondta, hogy támogatom a gyilkossagot? Még véletlenül se. Sőt, ha rajtam múlna, a halálbüntetést is vissza állítanám a gyilkosoknak. Az abortusz viszont nem gyilkosság, úgyhogy nem is értem, hogy kapcsolódik egyáltalán ehhez a kérdéshez
2016. szept. 5. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!