Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » A párommal az abortusz mellett...

A párommal az abortusz mellett döntöttünk Gyes és családi pótlékot kapok! Ebben az esetben is kedvezményes az abortusz? Vagy nem mentesülök és a teljes árát meg kell fizetnem?

Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 17:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
74%

"...sok magadfajta "

Mármint értelmes, mást ismeretlenül nem lénynek degradalo, a másik döntését nem kritizalo ember? Még jó hogy a magamfajtabol több van, mint a hozzád hasonló elvakult abortuszellenes idiotabol

2016. aug. 28. 19:20
 22/72 anonim ***** válasza:
25%
Miért szerinted minnek nevezzem ? Állat között is ritka, amelyik eldobja a kicsinyét. Te pedig azért vagy undorító a magadfajtákkal, mert adod alá a lovat. Ha széttudta tenni a lábát szexelni, akkor szülni is kellene. Legalább adni egy esélyt a babának, hogy szerető, érző emberek nevelik sajátként. Mert tényleg tengeteg párnak ez lenne az álma. De nekik sajnos nem lehet. Közbe az ilyenek kapartatnak.
2016. aug. 28. 19:41
 23/72 anonim ***** válasza:
39%
Vivike1 nekem is írt, de meg sem nyitottam. Gondolom, mindenkinek írt, akinek nem tetszett a véleménye, de nem olvastam el, szóval kár erőlködni. Ő is inkább a biosz könyvet nyitotta volna ki, hátha akkor nem tartana itt :/ Persze, nem olcsó a gyógyszer, de még mindig olcsóbb, mint az abortusz. Aztán meg itt rágja a kefét, hogy olcsóbban meg tudja oldani...Most majd úgyis azzal jön, hogy gyógyszer mellett lett terhes, tudjuk...Itt a GYK-n mindenki védekezés nélkül esik teherbe.
2016. aug. 28. 19:57
 24/72 anonim ***** válasza:
27%
Védekezés mellett- akartam írni.
2016. aug. 28. 20:01
 25/72 anonim ***** válasza:
80%

Csak egy ki matek az örökbefogadást szajkózóknak.

Utánaolvastam, évente 30 és 40000 között van az abortuszok szàma.

Ugyanekkor évente kb 2000 gyermekre váró van várólistán. Többek évek óta.

Ha bevezetnék az abortusztilalmat, már az első évben alsó hangon 28000 gyerek lenne, akinek nem jut örökbfogadó.

Ez a szám a tovább nőne a következő évben, hiszen nem minden évben termelődik 2000 új örökbefogadó, hanem felhalmozódnak, mert most évente 600-700 örökbeadható gyerek van. Ha feltesszük, hogy esetleg több gyereket is befogadnak, ha könnyebben megy, még akkor sem találnának 30000-40000 gyereknek családot.

Hová vezetne ez?

Mivel ennyi nevelőszülő sincs, árvaház komplexumokra lenne szükség.

Esetleg az állam még jobban támogatná a rászorulókat.

Ez is, az is megengedhetetlen a gazdaság számára, de a gyerek szempontjából sem éppen szerencsés.

A másik, hocy azonnal beindulna a válogatás. Csak szőke, csak makk egészséges, csak ilyen, csak olyan gyerek kel...

A többi meg mehet a levesbe.

2016. aug. 28. 20:17
 26/72 anonim ***** válasza:
54%
Olyan könnyű dobalozni az orokbeadassal. De bele is kellene ám gondolni, hogy mivel jár. Ha gyesen van, az azt jelenti, hogy egy év alatti gyereket nevel. Ergo, nem dolgozik, havi 30 valamennyi a bevétele. Ebből, plusz az apa jövedelemből tartanak el jelenleg 3 embert. Egy terhes nőnek vitaminokat, megfelelő, tápláló élelmiszerre van szüksége. Jelen esetben vagy a már meglevo gyereket eteti rendesen, vagy maga eszik. Tegyuk fel, semmi komplikáció nem merül fel terhesség alatt, nem megy maganorvoshoz, nem ad halapenzt, tehát maga a terhesség ingyenes volt. A családja mit szól hozzá? A barátai? A környezete? A "milyen anya az ilyen " lesz a legenyhebb beszolas, amit kapni fog. Na és mi van, ha a gyerek nem teljesen egészségesen születik? Az örökbefogadok 99%a nem akar beteg gyereket. Láttam egy sorozatot orokbeadas mellett döntő anyakrol. Nagyon nehéz nekik, leginkább a társadalmi eliteles miatt.
2016. aug. 28. 20:45
 27/72 anonim ***** válasza:
72%

A,úgy nem tudom honnan veszed, hogy adom alá a lovat. Én személy szerint se nem támogatom, se nem ellenzem az abortuszt. Úgy gondolom, egyetlen embernek van joga dönteni róla, mégpedig a terhes nőnek. Senki másnak nem szabad beleszolnia. Nekem nem volt még, de mivel nincs 100% biztos védelem, gyereket pedig nem akarok többet, még elofordulhat, hogy lesz.

Azt mondani meg, hogy "ha a lábat szettenni volt esze, szülje is meg" nulla értelemben vall. Tudod az ilyen kényszer szulesekbol lesz az elhanyagolt, vagy bántalmazott gyerekek, ezek végzik csecsemogyilkossag aldozatakent. Pláne, ha a környezetükben van egy ilyen hozzád hasonló emberke, aki azt hiszi, mindenki felett áll.

2016. aug. 28. 20:50
 28/72 anonim ***** válasza:
28%
Hová vezetne ez? Mondjuk megtanulnának az emberek védekezni... lehet nincs 100%-os módszer,de a fogamzásgátló + gumi kombó azért elég biztos megoldás szerintem.És akkor lehet a 14-15 éves gyerekek is meggondolnák nem-e maradjanak inkább a pettingnél... tiszta haszon lenne!
2016. aug. 28. 21:41
 29/72 anonim ***** válasza:
56%

3 havi bogyó 10000 körül van, 3-as csomag gumi 1000. Nyilván nem tud ennyit ràszánni az, akinél számít, kedvezményes-e az abortusz. Reménykedik.

Elérhető àrak kellenének és normális felvilágosítás a gyerekeknek.

De nem megoldás a szülni kényszerítés.

2016. aug. 28. 22:08
 30/72 anonim ***** válasza:
84%

felét kell fizetni ha gyest kapsz. így 15.000.- ha jól tudom. bemásolom:

"A terhességmegszakítás térítési díjának 50 százalékát kell megfizetni, ha a kérelmező, illetve házastársa, a gyermekgondozási segély tekintetében a kérelmező, vagy a kérelmezővel közös gyermekére tekintettel a kérelmezővel közös háztartásban élő más személy valamely pénzbeni ellátásra jogosult, az ellátás folyósításának időtartama alatt, feltéve, hogy az ellátás nem éri el a mindenkori öregségi nyugdíjminimum összegének a kétszeresét.

Részletek: [link]

2016. aug. 28. 22:58
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!