Mit tegyek? Abortusz vagy mit tehetnék?
Én meg azt nem tudtam soha megérteni, hogy valaki miért hasonlít egy embriót/magzatot egy nagyobb gyerekhez vagy akár egy öregemberhez (mert ugye ezt is fel szokták hozni..).
Ha ti nem érzitek mi a különbség egy 6 hetes magzat és egy 5 éves gyerek között, akkor nagy gond van a fejetekben.
Az 5 gyermekes anyukának üzenem, hogy sok kitartást kívánok a csemetékhez. Én is mindig nagy családot szerettem volna de az élet sajnos már csak olyan,hogy nekem ezt nem adja meg. DE boldog vagyok az én kislányommal. Neki meg tudom adni ami kell.
Az utolsó előttinek üzenem, hogy igen itt sokaknál nagy baj van a fejében. :)
Utolsó, tényleg jó kis "próbatétel", hogy a Kérdező képes-e az elvileg hozzá legközelebb állókkal (a gyerekével meg a párjával) na meg önmagával erőteljesen és hosszú távon kiszúrni, csak, hogy behódoljon egy feltételezett külső akaratnak...
Én azt gondolom, hogy mindenki első sorban az élő szeretteiért felelős, és csak utána jönnek a már meghaltak, vagy a még meg se születettek.
"De bele hasad a szívem,hogy elvetessem."
Nem tudom, hogy leszel akkor majd mégis boldog a kislányoddal. :-( Nem fogod majd ott látni mellette a testvérét, aki csupán azért nem születhetett meg, mert másodszor fogant? Lehetett volna a kislányod is a második.
Vagy B, nem is gondoltad komolyan ezt a mondatot, mert leoltasz mindenkit, aki megpróbálja felvázolni, hogy akár vállalni is lehetne.
#57 "szégyellhetnéd magadat hogy mindenkit lepontozol," - miből gondolod, hogy csak a Kérdezőnek van tele a hócipője a "Terhesség megszakítása" kategóriában kéretlenül okoskodó magzatvédőkkel?
"pontozd le ezt is nyugodtan, van úgyis több nickem:)" - vajon miért nem lepődök meg... amikor egy magzatvédő úgy csinál, mint ha 5 vélemény lenne egy személyben, és még azt is hiszi, hogy ez így rendben van...
#57 Te komolyan azt gondolod, hogy a kérdező pontoz? Milyen alapon?
Ha szökőévente egyszer felteszek egy kérdést, akkor soha senkit nem pontozok..akkor se ha nem értek egyet/sggfej volt az illető.
Máskor se nagyon szoktam, de előfordul. Mégis honnan gondolod, hogy ő az aki nullára húz?
Ezen mindig gondolkoztam, de nem jutottam vele sehova. Világosíts már fel kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!