Mit tegyek? Abortusz vagy mit tehetnék?
Bizony megatultunk jol vedekezni 44 ev alatt soha nem volt olyan terhesseg amit Bantam volna es 5 gyerekunk van
Mindketten dolgozunk evente 2x nyaralunk es szepen elunk.
#33 "Jól megtanultatunk védekezni" Tesómék is, mégis terhes lett. Te inkább szerencsés voltál, hogy nem hoztad a hiba százalékot. Más is védekezhet normálisan és teherbe is eshet mellette. Nekem sem volt még nem kívánt terhességem, de nem is köpködök egyből ezzel, hogy biztos szarul csinálta. Sokan igen, de az adott illető lehet épp nem közéjük tartozik.
5 gyerekkel 2* nyaraltok, szépen éltek. Nem mindenki keres ilyen jól... És ennél sem az irigység beszél belőlem, mert a párommal mindketten nagyon jól keresünk, a felső 5%-ban vagyunk, de azért ne azt vedd alapul, hogy mindenki így keres..
Te megteheted, hogy potyogtasd a gyerekeket, mert nem kell segélyekért menned, valószínű nem esel pánikba, ha 3-4 napot késik a családi pótlék.
De mint írtam..ne ezt vedd alapul, mert nagyon sokan minimálbérért és környékéért dolgoznak.
En vagyok a gyerekpotyogtato tanult dolgozo no
Lenyeg marad ami el elpusztitani bun
A jo elet mmindenkinek lehetosege csak itt jon a neheze tenni kell erte nem sorozatokat nezni hanem tanulni ejjel nappal es kuzdeni
A szerencsere semmi koze hoza
Nemsokara egy eldobott gyereket fogadjunk be alkoholista felarva gyereket csak azert mert hiszunk az elet szentsegeben
Annyit nyujtunk neki jo peldat lat es szeretettel kap es megtanulja az elet tele lehetoseggel es az elet ajandek
#37 Én illettelek a gyerekpotyogtató jelzővel, és mivel megteheted anyagilag, ezért egyáltalán nem volt benne semmi rosszindulat.. Ugyanakkor most reagálnék az új hozzászólásodra.
Szövegértés 1-es. A szerencsét a nemkívánt terhesség elkerülését illetően említettem, nem pedig a kemény tanulás, szebb jövő megalapozása, jó kereset kapcsán.
A tanultságodat, és prédikálásodat pedig egy olyan környezetben említeni, amelyben egy darab értelmesen megfogalmazott, helyesen leírt mondatod sincs..nos enyhén szólva is nevetséges.
Azt meg hagyjuk, hogy telefon, ékezethiány, nem is vagyok magyar... Én is szoktam telefonról írni ékezetek nélkül, de a megfogalmazásom, mondatszerkesztésem még akkor is rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!