Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megrontottak, terhes lettem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sugárka19 kérdése:

Megrontottak, terhes lettem, nem akarom megtartani, de félek, ha elvetetem a pokolra kerülök. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
nem régiben megismerkedtem egy helyes sráccal a gyüliből. úgy volt hogy házasságig várunk a szekszel, kezdetben azt mondta rendben, de később egyre jobban erősködött, míg végül sikerült rávennie, azzal hogy ha nem teszük meg elhagy... nem védekeztünk, és most terhes vagyok. nem akarom megtartani mert még 16 vagyok csak. de félek ha elvetetem pokolra jutok. nem tom mi legyen...

2013. jan. 5. 16:07
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
13%
Elég kamuszagú a kérdésed! Mi az a gyüli? A házasság előtti tabu szex ez nem működik, ilyen nincs a valóságban!
2013. jan. 5. 16:09
 2/31 anonim ***** válasza:
67%
Télen jó a dolog a Pokol, jó meleg...
 3/31 A.Romanov ***** válasza:
30%

Szüld meg, add örökbe. Az abortusz gyilkosság. Ha lepontoznak akkor is. Racionális érvek e mellett szólnak, én az egyetemen tanulok biológiát, tudom hogy az embrió már egy ember, ha megölik az gyilkosság, nincs mit szépíteni.

Kitartás.

4/31 anonim ***** válasza:
55%
Gyüli?? Hát hitgyülekezet. A sok gyenge ember ide gyülik és beszélik a sok semmit:D
 5/31 anonim ***** válasza:
70%

A szexet kib@szott X-el írják baz.meg! Ha ennyit nem konyítasz hozzá akkor minek csinálsz olyat amit nem értesz?!

Sikerült rávennie?! De akkor nem gondoltál arra hogy pokolra kerülsz mi?! Balfék.

Amúgy szólj a szüleidnek, és mond el nekik mi a problémád. Ettől nem fogsz a pokolra kerülni.

2013. jan. 5. 16:11
 6/31 anonim ***** válasza:
26%
megerőszakolt !!!!!!!! Jelentsed fel !!!!!!! szolj a szüleidnek !!!!!!!! járj pszihologushoz !!!!!!!! ha elveteted akkor a saját gyeremekedet ölöd meg. !!!!!!!
2013. jan. 5. 16:11
 7/31 anonim ***** válasza:
5%
Na le is pontoztalak :) Kérdező te meg jobban teszed ha elmész a pokolba.
2013. jan. 5. 16:12
 8/31 anonim ***** válasza:
19%
tényleg az örökbe adás a legjobb megoldás,nem hiszek a pokolban,de lelkileg nem bírnád hogy meghalt a babád,és az abortusznak rengeteg veszélye van,lehet hogy később nem is lehetne többet gyereked
2013. jan. 5. 16:13
 9/31 anonim ***** válasza:
79%

Gratulálok a biológusnak, remélem ezt más biológus nem olvassa.

Kérdező, szólj a szüleidnek. Világnézet ide vagy oda, a lányuk bajban van.

2013. jan. 5. 16:14
 10/31 anonim ***** válasza:
22%
Ez bizony vallási szemszögből gyermekgyilkosság. De ami a fő gondot jelentheti, hogy meddő leszel az abortusztól, és többet nem lehet gyermeked, ez bizony a lehetséges szövődmények között szerepel. Hallottam olyan fiatal lányról, aki megszülte a gyermekét, és a szülei mint az ő testvérét nevelték fel. Nem is tudta senki más a közelben, hogy mi is az igazság. Addig amíg várta a babát, pedig elutazott egy másik városba.
2013. jan. 5. 16:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!