Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy már kicsit unalmas, de van esélye hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
6 napja alapból késik a menzeszem, viszont tegnap előtt este kivertem a páromnak, kicsi ment a kezemre de letöröltem. Aztán elaludtunk, és pár óra múlva felébredtem és kimentem pisilni. Attól hogy kitöröltem magamnak utána, ugye még nem lehetek terhes? Nem nagyon emlékszem, de úgy rémlik mintha a másik kezemmel történt volna a két dolog. Kérem csak normális válaszokat.! :) 17/L2013. jan. 2. 14:08
1/8 anonim válasza:
Nemár...te is tudod jól,hogy nem lehetsz az,minek teszed fel ezt az értelmetlen kérdést?Minek szexelsz ha ennyit se tudsz?Komolyan unalmas...
2/8 legly válasza:
úgy emlékszek, hogy 5-10 percig képesek élni a spermák a szabad levegőn, szerintem nem vagy terhes, de mindig szoktam mondani, hogy a teszt + a nőgyógyász vizsgáljon meg
Üdvözlettel
Legly
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :) és bocsánat a kérdésért, csak aggódom..
2013. jan. 2. 14:14
5/8 anonim válasza:
mégis mitől lennél terhes?kezedtől?
6/8 anonim válasza:
Aggódsz de amikor csinálod eszedbe sem jut...Ne legyetek már ennyire felelőtlenek...
7/8 anonim válasza:
"kicsit unalmas"
Kicsit? Khm...
Amúgy egész konkrétan csak a "kivertem és hozzáértem a puncimhoz" kérdésekből van vagy egymillió, de tényleg, nehogy olvassatok... Nem vagy terhes, legalábbis ettől nem.
8/8 anonim válasza:
Ne haragudj,de miért nem mostál kezet? :D lusta voltál kimenni a csapig,annyira elfáradtál,vagy mi? Én tényleg nm bunkóságból kérdezem ,csak érdekelne..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!