Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megrontottak, terhes lettem, nem akarom megtartani, de félek, ha elvetetem a pokolra kerülök. Mit tehetnék?
Könnyen kapható, álszent...b+ egyik sem vagyok!!! Bár persze te csak tod nem???? Na mind1 ennél jobban nem állok le veled vitázni!
Kérdező (keresztényként mondom), hogy szerintem vetesd el! Nem szeretnéd megtartani és csak mindkettőtöknek rossz lenne :( Nehéz helyzet de hát csak egy 16 éves kislány (!!!) vagy! A szülés is eléggé megviselne (pont úgy ahogy az abortusz is).
Nem fogsz a pokolra kerülni...nyugi. Ez valóban egy nagy bűn de ha őszintén megbánod akkor...hát így is-úgyis neked lesz rossz :/ (mondjuk nagyon-nagyon felelőtlen voltál és remélem ebből az esetből tanulsz!!!!!)
Szval én...hát én kicsit más eset vagyok (alapból nem szexelnék védekezés nélkül) de mind1. Ha nem akarod megtartani akkor...nem akarlak semmire sem rábeszélni szval beszéld meg a szüleiddel.
Ha félsz hogy a pokolra jutsz légy sátánista és nem lesz szivás a pokol ha anak a vezetőjét imádod. Ad őrőkbe vagy vetesd utána meg védekez a szex kőzben ne halgas a valási fanatikus szüleidre . a szex az jó és ősztőnős szedjél fogamzás gátlót azt nem lesz ijen gond . a mendőségre pár százalék eséjed van csak. ne hagy hogy tőnkre tegyék az életed a gyülekezet áltaál kitallt baromságok. Ha létezet is isten ugy kiforgaták a szavait hogy nem tudhatod hogy azt e monta élj a saját vágyaid és erkőlcseid szerint ne egy rád erőltete szabáj rendszer szerint. Vagy vetesd el vagy ad őrőkbe . Egyik lány ismerősőmnek 17évesn volt abortusza most egy féléves fia van.
F/23
Sziasztok!
Én nem vagyok keresztény. Viszont én nem szülnék gyereket 16 évesen. Mit akarsz a jövőben? Normális munkát? Egyetemre menni stb?? Akkor vetesd el.
Ha viszont annyira vallásos vagy, hogy ez miatt ilyen fiatalon tönkre tedd az életed, csak hogy ne kerülj "pokolra" akkor hagyd meg.
Mindenekelőtt beszéld meg a szüleiddel.
#21, te most nekem mondod ezt? #13 vagyok. Miért, te nem vagy az? "Védekezés nélkül nem szexelnék", én úgy tudom, hogy a keresztény hit szerint bűn házasság előtt szexelni, én letojom, hogy mit akarsz, csak döntsd már el, hogy keresztény, vagy valami más vagy, mert szerintem nagyon sz*r, hogy álszent módon csak azt veszitek ki a vallásból, ami épp tetszik. De nem akarok vitatkozni, egyáltalán nem érdekeltek, ahogy az összes többi keresztény sem...
Meg a kérdezőnek is el kellene döntenie, hogy most pontosan mi; ha az abortusz mellett dönt, akkor többet nem mondja magára, hogy keresztény... Majd a "gyüli" segít... Ja bocs, majd Jézus.
Kérdező, dehogy "rontottak meg", egyszerűen szexeltetek egy jót (vagy kevésbé jót:(), és annyi. Azon már túl vagy 2 évvel, hogy "meg lehessen rontani"...
Megrontás
201. § (1) Aki tizennegyedik életévét be nem töltött személlyel közösül, valamint az a tizennyolcadik életévét betöltött személy, aki tizennegyedik életévét meg nem haladott személlyel fajtalankodik, bűntettet követ el, és egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
A dolog valójában úgy néz ki, hogy szexeltetek, nem védekeztetek, és hát a biológia tette a dolgát... ami most azért jelentkezik számodra problémaként, mert ellenkezik a világnézeteddel is, a saját elvárásaiddal is, meg a környezeted elvárásaival is.
Az tisztán látszik, hogy valamelyik oldalra kompromisszumot kell kötnöd... érdemes lenne legelőször talán a dolog másik szereplőjével, a sráccal megbeszélni, hogy most akkor mit szeretnétek, és amikor ti döntésre juttok, utána azzal megtalálni a szülőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!