Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sugárka19 kérdése:
Megrontottak, terhes lettem, nem akarom megtartani, de félek, ha elvetetem a pokolra kerülök. Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
nem régiben megismerkedtem egy helyes sráccal a gyüliből. úgy volt hogy házasságig várunk a szekszel, kezdetben azt mondta rendben, de később egyre jobban erősködött, míg végül sikerült rávennie, azzal hogy ha nem teszük meg elhagy... nem védekeztünk, és most terhes vagyok. nem akarom megtartani mert még 16 vagyok csak. de félek ha elvetetem pokolra jutok. nem tom mi legyen...2013. jan. 5. 16:07
11/31 anonim válasza:
Ha meg nem veteted el akkor vagy a te életed + az övé lesz pokol,vagy csak az övé,hogy ha örökbe adod.
Most jön majd a sok abortusz ellenes,de akkor amikor fel kell nevelni nem lesznek ott.
12/31 anonim válasza:
Hát kérdező hibáztál, de akor ne halmozd. Buta voltál, mert elhitted a hazugságait. Ha valaki a szavát szegi akkor hogyan hihetsz benne?? Rengeteg ember esik bele ebbe a hibába.... Nem fogom megmondani mit tegyél, mert neked kell megoldanod.
13/31 anonim válasza:
Na, ilyen az összes többi keresztény lány; álszent, könnyenkapható....
De ez nem segít neked.
Ha olyan nagy keresztények a szüleid, beszéld meg velük, együtt találjátok ki, mi lgyen.
Ha, te meg igazi kersztény vagy, akkor nem veteted el...
by Egy keresztény, aki csömört kapott a keresztényektől.
14/31 anonim válasza:
Hát,akkor már dughatsz velem is,nem árthat neked,gyereked már úgyis lesz.
15/31 anonim válasza:
Amúgy meg ha megtartod akkor köteles fizetni a gyerektartást:) Ha azt nézed van jó oldala. Duplán megfizet a tettéért:P
16/31 anonim válasza:
16:12 ne hogy hallgass rá mert ha öngyilkos leszel akkor is a pokolba kerülsz és ne öld meg a gyerekedet abortuszon tarcsad meg hidd el nagyon megbánod ha nem hallgatsz rám
18/31 A.Romanov válasza:
Miért akkor hogy lesz a gyerek primitív őstulok, a gólya hozza?
20/31 anonim válasza:
"tarcsad" ??? Hát te honné' gyütté' bazeee' tanyárúú' ?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!