Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm terhes lett,5 hónapja vagyunk együtt nagyon szeretem imádom szerelemes vagyok belé és ő is az vagyis nem tudom amióta terhes lett nagyot változott a kapcsolatunk. Mi lehet a baj?
Nem tudok vele beszélgetni semmiről (igen, nem, nem tudom) válaszokat kapok nem ölelhetem, meg sem csókolhatom egyszerűen nem enged magához közel elzárkózik tőlem.Most 6 hetes terhes. Aszt mondja szeret de idegesítem és néha nem tud elviselni, én nagyon meg vagyok ijedve hogy mi történt?Mindenki mással beszélget röhögcsél csak pont engem néz levegőnek? 6 hete elnéző vagyok és tűrök mindent de néha úgy érzem össze roppanok lelkileg, elsírom magam. Én 32 éves vagyok barátnőm pedig 34 éves és van 2 gyereke akiket nagyon szeretek és ők is engem (18,13 évesek)
Mi történt a kapcsolatunkkal?Lehet hogy már nem szeret?Kiábrándult volna belőlem?Vagy esetleg nem akarja a babát?
Aki volt ilyen szituációban az segítsen rajtam legyetek szívesek hogy mi történt a kapcsolatunkban!!!!!
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.
Nem tervezett baba,de beszélgettünk róla hogy fél év és belekezdünk,ez előbb sikerült.
Ez ekkora probléma lenne?
Félek a döntésétől ennyire nem szerettem még senkit!
És ezek a hormonok meddig kísérthetik még az életünket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!