Mit tegyek? Abortusz vagy mit tehetnék?
Nehéz helyzet... egy veszekedés után bennem is felmerült, hogy akkor inkább elvetetem... nem szoktunk amúgy veszekedni, mindent meg tudunk beszélni, de ezek a fránya hormonok... :( Azt kalkuláld bele, hogy amit az ember indulatában mond, az nem feltétlenül mérvadó. Inkább a félelmek, a bizonytalanság szélsőséges megnyilvánulása.
Szerintem azért még próbáljátok meg higgadtan átbeszélni, hogy mi a helyzet.
Annyiban is más a helyzet, hogy nálunk fel sem merült, hogy miattam kellene megtartani a babát... én nem titkoltam, hogy a lehető legrosszabbkor jött, és hogy tele vagyok bizonytalansággal. A páromnak sokáig emiatt volt bűntudata, hogy "tönkreteszi az életem", ha megtartjuk. Szóval nálunk is nagyon sok a bizonytalansági tényező, de nem hagytam, hogy rám háruljon a döntés felelőssége, hogy a párom azt mondhassa, hogy miattam vállaljuk be. Első pillanattól kezdve közös döntésnek tekintettem, folyamatosan beszéltünk a félelmeinkről, aggodalmainkról. Őszintén. Ez segített feldolgozni.
-.-
Előbb alakoskodik, hogy örül, aztán az első vita után közli, hogy vetesd el.
Ebből látszik, hogy ha megszülnéd a babát, az első nehézség esetén lelécelne.
Egy családot már elhagyott, a másodiknál már gyakorlottabban megy.
Az biztos, hogy mire észbe kapsz, két gyerekes egyedül álló anya vagy.
A helyzetedben én sem tartanám meg.
orokbe adni szep es nemes dolog
megolni onzo dolog neked nem lehet de masnak se legyen inkabb megolod elpusztitod a sajat vered sajat magzatod
olni azt lehet ami el
az el aminek dobog a szive es bizony 6 hetesen mar percenkent 160 dobbnast hallunk
egyik kedves ismerosom egy kidobott halara itelt lany volt
szulo anyja az ut szelen hagyta meghalni ott talaltak meg a segitok az arvahazbol.
Egyik keze csonka volt nem fejlodott.
A kislanyt egy hazaspar fogadta orokbe akik minden vagya egy baba volt meg ha nem egeszseges akkor is ok nem neztek
A kislany nagylany lett szulei oromere egy rendkivul tehetseges ember lett belole.
Ma az egyetemen tanit kutatoorvos igen egy kezzel es ferjhez ment gyerekei vannak.
o orokre halas azert hogy eselyt kapott az eletre
Magadat hulyite a sejtek halmaza tortenettel
te is tuo ha van min 8 alt hogy amire elvetete egy kesz ember van keze laba sszeme szaja fule es obog a szive percenkent 160x egy sejthalmaznak nem obog a szive
Tényleg ambivalenst amiket írsz. Mikor elveteted a babát tudod hogy néz ki? Nem osztódó sejthalmaz:-)
Azt teszel amit akarsz, engem személy szerint nem érint, de ne mentsd fel magad csak azért mert legális megölni egy gyereket.
Megfogant a baba, gondolom nem védekeztetek. Mindegy milyen kimenetele lesz, a felelősséget muszáj vállalnod érte. Egyik döntés sem kecsegtető a helyzetedben, de muszáj valamelyiket választanod sajnos..
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!