Az orvosok, ápolók valóban röhögnek azon aki abortuszra megy?
Figyelt kérdés
Màr többször olvastam ilyen véleményeket, hogy beszólnak,műtét előtt kinevetik a nőt. Van ismerősöm aki az egészségügyben dolgozik, de ilyet hogy orvosok,nővérek bunkón kezelik az embereket még nem hallottam tőlük. Szóval mennyire valós probléma ez? Igazából màs kellemetlen egészségügyi problémákra is értem a kérdést pl. Tükrözések, nőgyógyászati vizsgálat, műtétek?2016. jan. 8. 18:16
71/75 anonim 

válasza:

Tipikus magyar dolog ha nem tudsz vaalkibe ertelmileg belekotni akkor eloveszed a helyesirast es a sulyfelesleget esetleg pattanasat vagy sminkjet
Megjegyzem nem magyarorszagon tanultam es dolgozom es megjegyzem aki szamit nem ir magyarul se szakdolgozatot se semmi mast ezeket angolul kell irni.
Szerencsere ahol dolgozom ott az apla sok kulon klinikara jarnak nem a korhazba ott csak beteg eletkeptelen halott magzatokat segitunk a vilagra de azt nem alatatasban hanem gyogyszerel es mindig meg kell szulni hogy emberhez melto modban tudjanak tole a szulok elbucsuzni.(12 hettol felfele)
PS mehszajseb oka HPV ami nemi uton terjed es a nem vedekezes kovetkezmenye (ovszer nelkul 1-2 partner evente mar 100% sikerrel HPV virust okoz
72/75 anonim 

válasza:

Én a Dél Pesti kórházban voltam..előtte páran szörnyülködtek hogy Úristen oda ne menj blabla..kellemes meglepetés ért..A szoba és a fürdő is szép volt..plusz takarót is kaptam mert fázós vagYok.A laminária felhelyezésnél ketten tették fel 2 nő és egy férfi fogta a kezem hogy nyugodtan szorítsam ha rossz..előttem volt egy kiscsaj na vele azért nem voltak kedvesek mert ő már attól bőgött ahogy hozzáértek..És ordított ja de ő 16 éves......És kint ültem a folyosón és énis sírtam de én azért kezdtem el sírni mert megijedtem attól ahogy ordít....És mikor bementem akkor kérdeztem hogy ez ilyen rossz? A férfi azt felelte nem de ha szét tudta tenni a lábát akkor itt is legyen bátor...És igaza van..Én is szexeltem mégis bátor voltam és fájó szivvel végig csináltam..visszatérve velem nagyon kedvesek voltak.
73/75 anonim 

válasza:

csak azt nem tudod addig mit csináltak míg el voltál bódítva.. az abortuszosok szemébe csak nagyon végső esetbe vágják, de míg nincsenek tudatuknál elég rendesen savallják őket... Kivételt képeznek a betegség miatt abortuszra kényszerülők.. És megkérdezhetem miért tartod bátor dolognak hogy megcsináltattad az abortuszt? Nem inkább az lett volna bátor tett ha nem mondasz le a gyerekedről hanem harcolsz érte?
74/75 anonim 

válasza:

Először is nem az volt bátor hogy megcsináltattam hanem az hogy ha már sajnos ebbe a helyzetbe kényszerültem akkor végig csináltam és nem ordítottam mint a fába szorult féreg..De itt mindenki olyan okos..és az miért normális hogy a tinédzser -eket arra biztatja mindenki h vetesse el azokat akiknek meg nincs egy ftjuk sem azokat meg elitélik és arra biztatják hogy persze szüld meg éljen nyomorban járjatok albérletről albérletre és egy rakás szar legYen az élete..Hát gratulálok a sok ostoba tudatlannak.....
75/75 anonim 

válasza:

erre csak annyit tudok mondani: megfelelő védekezés:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!