Az orvosok, ápolók valóban röhögnek azon aki abortuszra megy?
"Az abortusz nem gyilkosság. Még nem született meg."
Rosszul tudod. Az abortusz gyilkosság, méghozzá gyerekgyilkosság.
Nekem nem volt ilyen tapasztalatom.
Reggel az orvos még próbált 3 percben meggyőzni.
Elmondtam neki újra, hogy ha egy lehetőségem lenne megtartanám, de egyszerűen tényleg olyan élethelyzetben vagyok, hogy nem tehetek mást és ez nekem rettentően fáj. Akkor a szemembe nézett és azt mondta: "rendben, akkor ha nincs visszaút innentől kezdve én vigyázok magára, amíg itt van!"
Nagyon sírtam, életemben nem éreztem még úgy magam. Utána a várakozási idő alatt és a műtét után is teljesen korrekt volt mindenki.
Nem hiszem, hogy altatás alatt rajtam nevettek volna.
Nyilván máshogy néznek egy olyan nőre, aki többször volt már.
Hát én tuti nem fogok ilyen helyzetbe kerülni. '
1. felelősen védekezem
2. a saját butaságom miatt nem egy gyereket büntetnék
3. vagyunk olyan érzelmi és anyagi helyzetben, hogy ha jönne nem lenne probléma.
4. nekünk értékrendileg nem fér bele az abortusz
úgyhogy köszönöm a jókívánságodat, de velem nem fog megtörténni. viszont hasonló jókat kívánok én is neked.
Tuti nem... Kívánom, hogy igazad legyen.
De tudod az életben néha elég radikális változások következnek be. Az érzelmi, anyagi biztonság meginoghat és egy védekezési módszer sem 100%-os.
Két évvel ezelőtt még én is elképzelhetetlennek tartottam, hogy egyszer abortuszom lesz. De van az az élethelyzet, amikor nincs más választás és hidd el a nők túlnyomó többségének ez nagyon nehéz és fájdalmas döntés.
"De van az az élethelyzet, amikor nincs más választás"
MINDIG van más választás! MINDIG van. Legrosszabb esetben meg lehet szülni és örökbe lehet adni! Az abortusz a kényelmes megoldás.
És totálisan egyetértek a 24. válaszolóval. A védekezési módokat lehet kombinálni is. Tabletta + óvszer, együttes használata gyakorlatilag 100% védelem. Nekem az a véleményem, hogy aki kefélni tud, tudja vállalni a felelősséget is a tetteiért!
Meg ne neked alljon mar feljebb te kis alszent!
Igenis megerdemelned , meg az osszes tobbi hozzad hasonlo, hogy ateljetek egy ilyen szituaciot. Utalom azokat akik itelkeznek, a buta emberek szorakozasa.
"Utalom azokat akik itelkeznek, a buta emberek szorakozasa."
Buta emberek... vicces, de a butát pejoratívan használni szinte csak gyerekektől meg olyan sötét emberektől hallottam, mint az éjszaka. Attól, hogy nem értünk veled egyet, még nem leszünk buták, csak te leszel szánalmasabb! :-D
Ó és nyugodtan ítélkezhetünk. Mi tudjuk, hogyan működik az óvszer, de ha esetleg teherbe ejtenék valakit, akkor felnevelem a gyerekemet! Bármi történjék is, mert vállalom a tetteimért a felelősséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!