Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség megszakítása » Az orvosok, ápolók valóban...

Az orvosok, ápolók valóban röhögnek azon aki abortuszra megy?

Figyelt kérdés
Màr többször olvastam ilyen véleményeket, hogy beszólnak,műtét előtt kinevetik a nőt. Van ismerősöm aki az egészségügyben dolgozik, de ilyet hogy orvosok,nővérek bunkón kezelik az embereket még nem hallottam tőlük. Szóval mennyire valós probléma ez? Igazából màs kellemetlen egészségügyi problémákra is értem a kérdést pl. Tükrözések, nőgyógyászati vizsgálat, műtétek?
2016. jan. 8. 18:16
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
92%

Elhalt terhességem volt, nem indult be magától a vetélés, ezért került sor a terhesség befejezésére. Már a műtőágyon feküdtem, mikor egy eü-s dolgozó készítette elő mellettem a szükséges eszközöket és megkérdezte, hogy hány hetes terhesség. Mivel a baba valószínűleg már 3 hete halott volt bennem, hirtelen nem tudtam, hogy mit válaszoljak. Na ekkor hangzott el: "Hát ezt illenék tudni, meg a védekezésről is néhány dolgot."

Halálos higgadtsággal világosítottam, fel. Ekkor elnézést kért. Szóval szerintem elszórtan előfordulhatnak beszólások.

2016. jan. 10. 19:49
 32/75 anonim ***** válasza:
38%

Ha nem latnak el rendesen betegjogi szervezethez kell fordulni.

A velemeny kit erdekel ?!

2016. jan. 10. 19:55
 33/75 anonim ***** válasza:
12%

"De bizony van az az élethelyzet, amikor te is azt választanám nyugodj meg!"

Erről lövésed sincs, mert semmit nem tudsz rólam.

"Mellesleg én spirál mellett lettem terhes,"

Spirál mellett is lehet óvszert használni...

"tehàt nem világba "keféltem"."

Drága hölgyem, ha nem a világba keféltél volna, akkor drága apuka kitartott volna melletted és fel sem merült volna az egyedülálló anya kérdés.

"folyamatos szívgyógyszer szedés mellett te hogy vállalnád mindenféle szülői, anyagi segítség nélkül..."

Tudod nem mindegy, hogy az ember, hogyan építi fel a életét! Egyrészt, én nem kefélek, én szeretkezem, olyannal, akit szeretek! Továbbá van családom, és vannak barátaim akikre számíthatok. Ó és a szívgyógyszertől most el kellett volna dobnom az agyam? Kardiológiai szakvélemény és kezelés mellett az esetek többsége lazán kihordható a terhesség... Arról nem is beszélve, hogyha kefélni tudsz, akkor nem lehet olyan rossz állapotban a szíved.

2016. jan. 10. 20:35
 34/75 anonim ***** válasza:
47%

Gratulalok masba nem tudtal belekotni, csak a buta jelzobe. :D

Tudjatok hasznalni az ovszert? Oda ne rohanjak, mindjart kezet csokolok. Szanalmas ember vagy, hogy itt eled ki a nyomorusagodat. Ne a magzatokat, hanem magadat sajnald, nincs eleted es szerintem semmibe vehet teged az emberek tobbsege. Ezert vagy itt minden nap es ezert rugsz bele szandekosan masokba nev es arc nelkul.

2016. jan. 10. 20:42
 35/75 anonim ***** válasza:
13%
Majd megprobalok erted egy konnycseppet elmorzsolni...
2016. jan. 10. 20:44
 36/75 anonim ***** válasza:
75%

"Drága hölgyem, ha nem a világba keféltél volna, akkor drága apuka kitartott volna melletted és fel sem merült volna az egyedülálló anya kérdés. "

Ez is?

Komolyan, mit kepzelsz magadrol?! Hatalmas bor lehet a kepeden. De legalabb peldaval is hozzajarultal az elobbi hozzaszolasomhoz. Eszmeletlen.

2016. jan. 10. 20:50
 37/75 anonim ***** válasza:
72%

#33 Ez a reakció rendesen kiverte nálam a biztosítékot, pedig elég béketűrő vagyok. Inkább nem írom meg hosszan a véleményemet, mert azt nem köszönnéd meg. Mindenesetre röviden tömören elmehetsz a bús büdös francba. És ha ne adj isten, valaha történik néhány radikális változás az életedben, akkor gondolj vissza erre, amit most írtál le ennek az egyedülálló anyának.

Egy szerencsétlen szar ember vagy, semmi több. Ne aggódj, az élet kreatívan, változatosan vissza tudja neked adni mindazt a szart, amit hátrahagysz.

2016. jan. 10. 20:55
 38/75 anonim ***** válasza:
18%

Egyedülálló anya? Ne vicceljünk már? Aki megöleti a gyerekét az nem egyedülálló anya. :-)

Ami meg az én életemet illeti, nem nagyon tud olyan radikális változás történni benne, hogy ne tudnék eltartani egy gyereket. Mert egy életet fel kell építeni, én felépítettem az enyémet, és van bennem felelősség ellentétben a jó pár gyilkosságpártival itt az oldalon. Ez az élet visszaadja duma meg a világ legszánalmasabb szövege ebben a témában. Lehet, hogy az élet sok mindent visszaad, de én még senkit nem gyilkoltattam meg puszta önzésből, a vágyaim kiélése okán.

2016. jan. 10. 21:08
 39/75 anonim ***** válasza:
19%
Egyébként szépen megmutatkozik, itt is, hogy milyen emberek viszik a gyereküket abortuszra. Szinte érzem, az arcomra fröcsögő nyálat a sorokból, meg a fogcsattogtatást. Értelmes kommunikáció? Ó olyan nincs csak fröcsögés. És ismételten azt tudom mondani, lehet, hogy sz.r ember vagyok, ki tudja, de nem vagyok gyilkos veletek ellentétben. :-)
2016. jan. 10. 21:11
 40/75 anonim ***** válasza:
80%

Mond már meg, ha te soha nem kerülnél ilyen helyzetbe, akkor, mi a búbánatért jársz ide másokat lehordani?

Ha valakinek ez a téma, mint terhességmegszakítás egy gyilkos, aljas dolog, az miért jön ide és olvassa ezt a fórumot?

Ha neked csodálatos, hibátlan életed van, akkor foglalkozz azzal, és ne a segítségért forduló nőkbe rúgj bele.

2016. jan. 10. 21:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!