Az orvosok, ápolók valóban röhögnek azon aki abortuszra megy?
Én vagyok az egyedülálló anya, akit próbáltál sárral dobálni.
Annyi mindent tudnék neked írni, de annyira szánalom vagy, hogy hihetetlen. Majd ha te anya nélkül maradsz, majd ha a te szerető párod lelép a te ideális életedből és ott hagy a közös gyerekkel akkor majd rájössz! Könnyű lefelé nézni, mikor fent vagy. De minden múlandó, aztán baszhatod a felépített életedet.
A kefélés szót pedig te magad használtad...
"Majd ha te anya nélkül maradsz, majd ha a te szerető párod lelép a te ideális életedből és ott hagy a közös gyerekkel akkor majd rájössz!"
Tudod, ha édesanyám meghal, és elhagy a párom, ha a világ összedől is körülöttem AKKOR SEM ÖLÖM MEG A GYEREKEMET. És azt hiszem ezt a vitát túltárgyaltuk.
"Könnyű lefelé nézni, mikor fent vagy. De minden múlandó, aztán baszhatod a felépített életedet."
A használható tudás soha sem múlandó. Mindent elvehetnek tőled, de a tudásodat nem, ha van tudásod, akkor tudsz állást találni, ha van állásod, akkor pedig tudsz élni. Persze aki tudásig nem jut el, egy kotont nem tud normálisan használni, és személyeskedés számára a kommunikáció akörül valóban úgy omlik az élet a legkisebb szellőre, mint a kártyavár.
Mindenkinek van véleménye, ez egy olyan oldal, pont arról szól, hogy jobb esetben segítsünk a másiknak.
Elég kiábrándító ide felnézni, rosszul is tettem, mégpedig azért, mert szinte senki sem a kérdésre válaszol.
Aki pedig tényleg leírja a tapasztalatát, őt lepontozzák, de miért?
A kérdező említette pl a tükrözést, egyéb műtéteket, még is csúnyán fogalmazva az abortuszra lyukad ki mindenki..hogy mennyire elítélendő.
Akinek végül ez a döntése, akkor menjen...tegye meg.
Egyébként, az orvosok is emberek, és bennük is meg van ez a ...rosszindulat.
Csak akkor ne vállalkozzon rá, ha röhög, ne nevezze magát tanult embernek.
A véleményét nyilvánítsa ki a barátai előtt, vagy a rendelőben.
Amíg van ilyen fórum, hogy "terhességmegszakítás", addig nyilván itt fognak segítségkérést kérni jó páran.
Elfognak menni a műtétre, ezzel nem lehet szembeszállni, mivel joguk van hozzá, 12 hétig.
Saját vélemény:: Nem ítélem el ezeket a nőket.
És igenis sok felelőtlen tízen éves gyereklány van, akiknél befog következni, és inkább menjenek el rá, minthogy szüljenek a szüleiknek, és majd a gyerek lássa kárát..
Ilyenkor felmerül a kérdés: a szülő miért nem magyarázza el nekik, hogyan védekezzenek?
Lehet, hogy elmagyarázta már többször is, sajnos nem minden gyerek irányítható, nincs mindig mellette a szülő, lehet nem is tudja, hogy szexel a kiskorú lánya.
Kicsit sok lett, bocs.
Ja, és egy egyedülálló anyának már így is elég rossz lehet, ne bántsuk már jobban!
Van pár férfi, aki mutatja a szépet, jót..
9hónap múlva jön a baba, és lelép, mert megijed.
Te pedig azt hitted ismered, ő életed szerelme..terhesség témakörben minden nap olvasni ilyet, sajnos.
Szóval, nemcsak a filmekben léteznek ilyen szemét férfiak.
Jajj te biztos agyon diplomázott okostojás vagy.
Hát képzeld, nekem is van diplomám, nekem is van tudásom és képzeld el dolgozom és keresek is annyit, hogy eltartsam belőle a gyereket és fizessem a lakáshitelt. Csak megjegyzem: ha szülsz nem dolgozol, hanem GYED-en vagy, amiből nem lehet eltartani a gyereket, kettőt pedig főleg nem.
54%..álomvilágban élsz. Komolyan mondom. Hogy vagy képes a qrva okos fejeddel ilyen dolgokat leírni?!
Van egy szépen felépített életed, egy szerető családod, egy minta apa/férjed, 8 diplomád.. Aztán (ne történjen ilyen) családi tragédiák sorozata, a férjed megkattan, pánikol, lelép, besokall. Azt hitted ismertél valakit és most fogalmad sincs kihez mentél hozzá.. Ott maradsz egyedül az x gyerekeddel és még ott van egy a hasadban. Nem számíthatsz a családra és a férjedre, akik eddig ott álltak.. Persze nem pesszimistán kell élni az életet. Előre kell tudni nézni, pozitívan gondolkodni és nem filózni a sok "mi van ha" kérdésen, ugyanakkor ezeknek tudatában, hogy az életben bármi megtörténhet, egyszerűen nem törhetünk pálcát afölött a nő fölött, aki az abortusz mellett dönt.
És most hagyjuk a sok, felelőtlen, meggondolatlan embert.
Én most arra reagálok, amint te gyalázni kezdted az egyik nőt, mondván neked ott a férjed, családod, a tudásod, és nem kefélsz mellé a világba.
Mit tudsz te?! Hogy lehetsz ennyire naiv?
"Én most arra reagálok, amint te gyalázni kezdted az egyik nőt, mondván neked ott a férjed, családod, a tudásod, és nem kefélsz mellé a világba."
Férfi vagyok, de mindegy. És nem naiv vagyok, csak látom milyenek a nők. Agyatlanul össze-vissza kefélnek, semmi felelősség nincs bennük, aztán az orvostól várják, hogy oldják meg a problémáikat. Ó és mindig a szemét férfi a hibás. Hát, nem véletlen, hogy sok férfi lelép. A mai nők egy jelentős része semmit nem tud az életben felmutatni a hatalmas egóján kívül és SEMMIÉRT nem vállalja a felelősséget, de a jogokat azokat azért követeli magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!