Hogyan dolgozhatnám fel az abortuszt? Bővebben lent.
Kar, hogy ez a 60%-os nem arccal es nevvel irogat ilyen vehemensen :). Mert az tuti amit tolem kapna szemelyesen azt nem tenne zsebre.
Undorito leny vagy, hanyingerkeltoek a valaszaid, a stilusod is arrol arulkodik, hogy vmi nagyon nincs rendben nalad. Erre mar csak kulon radobsz az ertetlensegeddel.
Szomoru, hogy az ilyen emberek, mint te az eu.-i palyat valasztjak.
(Nem, nem volt ab.-om ,mielott bevetned :) ).
Visszagondolva én is úgy vagyok vele, hogy bár lemondtam volna, csak lett volna valahogy, de nem mert egy nyamvadt terhesvitamint vagy egy bugyit nem tudtam volna magamnak venni, vagy új ruhákat mert a régieket kinőttem, már szorított a nadrág 7-8 hetesen. Fel voltam nagyon puffadva egyébként, szóval nem a baba miatt de nagy volt a hasam állandóan.És akkor még a babának is, mire megszületik minden meglegyen. Szoba, bútorok, néhány ruha, pelenka, stb stb.
Nem tudom, hogyan oldottam volna meg. Talán igen, talán nem. Viszont nem akartam arra vállalni gyereket. A talán-ra.
Annyira szeretném már, hogy helyreálljak csak sajnos nem egyik napról a másikra mennek ezek a dolgok, megsürgetném az időt. Számolgatom hány hetes terhes lennék ha megtartom stb. De ezzel csak magamnak nehezítem meg a dolgokat.
Ha gondolod, érdemes valamilyen lelkisegély szolgálatot igénybe venned. Például van a Kiáltás az életért:
24 órás segélyvonaluk van, azok számára is, akik abortuszon vannak túl. Nem ingyenes a szám, de ha rájuk csörögsz, visszahívnak. Egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!