Hogy dolgozhatnám fel az abortuszt? Kinek mi segített?

Figyelt kérdés
1 hete volt a műtét, folyton a kisbabámra gondolok :(
2014. márc. 31. 21:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Miért volt abortuszod?
2014. márc. 31. 22:01
 2/17 A kérdező kommentje:
Mert down-os volt és ugy döntöttünk nem tartjuk meg. Nagyon hiányzik. 13 hetes volt.
2014. márc. 31. 22:24
 3/17 anonim ***** válasza:
50%

Kedves Kérdező!

Hátha az segít, hogy szerintem NEM döntöttetek rosszul. Én abszolút abortusz ellenes vagyok, de ilyen esetben nem ellenzem a dolgot. Az élet pártján vagyok minden körülmény között, de a beteg lét nekem nem fér bele. Az eleve adott és életet behatárolt betegséget értem ez alatt.

Próbálj ésszel túllenni rajta. Ne legyen bűntudatod. Megértem, hogy nehéz...

2014. márc. 31. 23:34
 4/17 anonim ***** válasza:
2014. ápr. 1. 13:25
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Nem értelek, siratod a beteg magzatod, amely meg sem született (kisbabának nevezni eléggé túlzás lenne), ahelyett, hogy a pozitív oldalát néznéd: időben kiderült, hogy beteg gyermek születne, így kaptál egy új esélyt, hogy a következő már egészséges legyen, inkább erre koncentrálj, a jövendőbeli egészséges babádra, ne a beteg meg sem született magzatodra.
2014. ápr. 1. 22:15
 6/17 A kérdező kommentje:
Utolsó! Szerinted örömömben kéne hogy ugráljak??? Te a helyemben boldog lennél ugye?
2014. ápr. 1. 22:57
 7/17 anonim ***** válasza:
51%
Kérdező! Én hiszek a reinkarnációban, és úgy gondolom, hogy ugyanannak a léleknek adtál egy esélyt arra, hogy egészséges testben születhessen meg. Én komolyan hiszek ebben, és jól döntöttél, csak a hormonok még hatással vannak rád. Amikor megfogan az egészséges babád, ez a fájdalom el fog múlni.
2014. ápr. 2. 08:43
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Te döntöttél úgy,hogy nem tartod meg (én is így döntöttem volna, a kérdésedhez is írtam),megértem,hogy fáj, de kicsi sok a kiírt kérdések. goggle... többet megtudsz mint itt.
2014. ápr. 3. 12:36
 9/17 anonim ***** válasza:
6%
Azt kellene tudni, hogy a babád, a beteg babád hiányzik-e mindazzal a közelmúlttal, jelennel és elmaradt jövővel együtt, ami ő volt, vagy a terhesség, a gyermekvárás élménye csupán? Megbántad, hogy abortáltattad?
2014. ápr. 3. 15:01
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

Látom, egy normális választ sem kaptál.

Úgy tippelem, hogy ezen az oldalon nem is fogsz, ide zömében rosszindulatú emberek írogatnak.

Kinek mi köze van hozzá, hogy miért volt abortuszod?

Sok álszent nagyokos!

privibe leírom...

2014. ápr. 3. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!