Meg kell indokolni, hogy miért szeretnék abortuszt?

Figyelt kérdés

még nem biztos, hogy terhes vagyok, egyenlőre csak késik a havim, de párommal nem régóta vagyunk együtt és még fiatalok vagyunk ( de már nagykorúak )

és egyáltalán hogyan zajlik ez az egész? nőgyógyászhoz kell menni és ő küld tovább? valaki lenne olyan kedves és leírja a fontosabb dolgokat? köszönöm!

2014. febr. 4. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:

1. Csinálj tesztet.

2. Menj dokihoz.

3. Ha terhes vagy,mond meg,h.nem szeretnéd megtartani és ő küld tovább vérvételre,tanácsadóba.

4. Elmondja hová kell menned,kérsz időpontot,elmész ott elmondanak mindent,mik a lehetőségeid,örökbeadás...stb.

Meg fogják kérdezni,h.miért nem szeretnéd megtartani,ott te pedig elmondhatod miért nem!

2014. febr. 4. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Elmész nőgyógyászhoz, megvizsgál, + hüvelyi uh, megállapítja a terhességet. Megkérdezi megtartod-e, ekkor megmondod hogy nem szeretnéd megtartani. Akkor elküld a családvédelmishez. ELmondja hol van. Odamész, ő elbeszélget veled jó fél órát, elmond minden okot ami miatt meg kellene tartanod a babád, kvázi próbál meggyőzni hogy ne vetesd el. Aztán kitölt papírokat, ad egy csekket, amin 32000ft szerepel. Van 3 nap kötelező gondolkodási idő. Ha 3 nap múlva is el akarod még vetetni, akkor vissza kell menni a családvédelmishez, vinni a befizetett csekket is. Akkor ő ad neked papírokat, ezzel vissza kell menni a dokihoz, aki mond egy időpontot a mütétre, elmondja mikor menjél, ne egyél, stb.

Aznap reggel bemész a kórházba étlen-szomjan. Megmutatják a szobádat. Át kell öltözni a kórházi hálóingbe, letusolni, majd 9körül jön egy doki, vizsgálat, és tesz fel tágítót. Aztán kb 2 óra múlva majd jönnek érted mikor te következel, addig a szobádban az ágyban kell lenni. Bevezetnek a mütőbe, felfekszel, beadják az altatót. Amíg alszol megcsinálják a mütétet, ez kb 15 perc. Majd felébresztenek, és visszakísérnek a szobádba. Utána ott kell pihengetni. Délután vizit, ha minden rendben van, nincs láz meg szédülés, meg semmi, akkor mehetsz haza.

2014. febr. 4. 18:14
 3/5 anonim ***** válasza:
8%
Addig, amíg végleg döntenél ebben a kérdésben -amiben hatalmas nagy felelősséged van- ajánlom figyelmedbe, -és a párod figyelmébe is -a NÉMA SIKOLY című film megnézését. Szerintem ezt a filmet minden nő, vagy egyáltalán szexuális életet élő embernek érdemes volna legalább egyszer megnézni!
2014. febr. 5. 09:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg ne nézz ilyen filmeket,persze tudd,hogy mi is történik ilyenkor a testedben, a babával,de semmiképp ne fogd fel lelki terrorként a dologot...bár az én véleményem is megoszlik a dologgal kapcsolatban,hiába szomorú ez a dolog,néha van olyan helyzet az ember életében,amikor ez tűnik a kevésbé rossz megoldásnak...ahhoz pedig hogy véleményt alkossunk uabban a cipőben kellene járnunk...

Azért mielőtt abortuszra mész,mérlegeljetek többször,és ha mégis láttok rá esélyt,tartsátok meg,egy baba nagy kincs :)))

Ha vhogy tényleg arra szánjátok a fejetek,hogy legyen abortusz,akkor pedig menned kell majd védőnőhöz is,aki megpróbál "rábeszélni" hogy tartsátok meg...de az okát meg fogják kérdezni,sajnos a bizonytalan kapcsolat legalább akkora százalékkal szerepel az okok között,mint az anyagiak...

Szerintem az abortusznak a lelki nehézségei sokkal nagyobbak,mint a testi nehézségei (vérzés stb)....

És remélem,hogy nem most kell erről döntened,mármint inkább akkor legyél terhes,amikor ti is fel vagytok rá készülve,de addig védekezz...

Védekezni sokkal könnyebb,mint túlesni egy abortuszon,ami lelkileg megvisel...

2014. febr. 6. 10:48
 5/5 A kérdező kommentje:

szerencsére megjött a menzeszem, így nem kell ilyenre gondolnom. csak nagyon megrémültem, mert nem szokott késni, és már kombináltam és agyaltam, hogy mi is legyen.

de nagyon hálás vagyok mindenkinek aki szánt egy kis időt rám és válaszolt! :)

2014. febr. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!