Pontosan hogy végzik az abortuszt? A műtét része érdekelne
Egyáltalán nem. Ő pontosan tudja, hogy a magzatot megölik. Ehhez képest meg lényegtelen, hogy széttépik, leszívják, meg hogy mi van olyankor az "anyával".
Bocs, de nekem sem volt és nem is lesz abortuszom, mert gyűlölöm az intézményét. És ehhez a véleményhez nem kell személyes tapasztalat, hidd el. Sőt!
igen elvi okokból vagyok ab ellenes.nem szép dolog megölni egy fejlődő kis emberi lényt.ha valaki azt mondja hogy azért mert nem tudja felnevelni,úgy gondolom hogy ha ő nem,akkor ott van egy csomó család akinek nem lehet és vágyik rá.vagy védekezzenek.
Egyébként házi dolgozatot kell írni és ehez kellett.köszönöm a válaszaitokat!
tagitanak, kaparnak de mivel alszol, nem erzel semmit, maga a mutet nem nagy kaland, nem faj, par ora mulva sajat labadon hazamehetsz. Kb addig emlekszel ra, amig beszurnak egy injekciot a karodba es en pl lelegeztem kettot a maszkbol, a kovetkezo emlek, hogy felebredek es csuklok.
Velem mindenki nagyon kedves volt vegig, noverkek, orvosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!