Hogyan dolgozhatnám fel az abortuszt? Bővebben lent.
"Mindegy, hogy valaki abortuszt ellenző, vagy támogató nézőpontból közelít, mindenkinek tudnia kell, hogy a PAS, az abortusz utáni tünetegyüttes, valódi orvosi probléma és igen komoly és veszélyes érzelmi és fizikai problémákat okozhat abortusz után."
Nem kitaláltam ezt magamnak, hogy itt sírjanak velem válaszolók és, hogy magamat mentesítsem a felelősség alól. De mindegy te ezt úgy sem értheted. Hagyjál is már békén, köszi.
Sokan írtátok, hogy idővel enyhül majd, remélem így lesz. Próbálom majd magam lefoglalni, elterelni a gondolataimat.
De az sem baj, ha soha nem felejtem el, az életem része volt ez is sajnos:(
Kedves lassan 2 diplomás válaszolónak: nekem is volt olyan szobatársam, aki valóban azon remegett mikor mehet cigizni, műtét előtt meg után is.
Tudom, a műtőben láttam majdnem mindent mielőtt elaltatnak, azt a vödröt is amiről beszélsz.
Tudod mit? Még mindig jobb gyakorlaton látni, mint aktív résztvevője lenni.
De remélem nem egészségügyi dolgozó leszel, ilyen empátiával, mert akkor sajnálom azokat akiket akkor műtenek mikor te vagy éppen műszakban.
Én nem akarlak, nem is tudlak meggyőzni, legyen olyan életed amit kívánsz magadnak, de másokét ne keserítsd! A másik kérdésnél pedig leírják sokan, hogy az sem normális aki mások abortuszával foglalkozik ennyit.
Biztos majd ezt is "felfedezik" a buta csúnya pszichológusok.
Végignézni én sem bírnék egy ilyen beavatkozást sem, ha láttam volna biztos, hogy kikészülnék, bőven elég volt amit láttam így is pont.
Gondolom az ott felhalmozódott dühöd itt vezeted le, mert ott nem mondhatod a szemébe a kórházban, hogy te gyilkos.
Szerintem az éremnek meg két oldala van, lehet, hogy professzor és zseni, de lehet, hogy rablógyilkos vagy bűnöző lenne az a sok- sok "élet".
Kicsit túl van ez már misztifikálva, ha az abortusz gyilkosság akkor az orális szex alatt lenyelt sperma pedig kannibalizmus?
És igen tudom, hogy akkor még nem találkozott a petesejttel, de örökítőanyag, sok millió kis élet lehetősége. A kérdés költői volt.
Ha megint terhes leszek nem vetetem el. Akármilyen helyzetben is lennék.
De nem lesz következő "ilyen".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!